Menü bezárása

Milyen számítógép-konfigurációval kell rendelkeznem az ESTA igényléséhez?

Amire szükséged van az ESTA igénylési űrlap kitöltéséhez az egy számítógép, amely támogat bármely 128 bites böngészőt. Az összes főbb böngészők, mint az Explorer, Chrome, Firefox, Safari és Opera megfelelnek ezen elvárásoknak és lehetővé teszik, hogy az interneten keresztül igényeld az utazási engedélyt. Továbbá ellenőrizned kell, hogy az általad használt böngésző elfogad-e sütiket és kompatibilis-e a JavaScripttel.

Arra is emlékezned kell, hogy a nyilvános számítógépek különböző konfigurációval rendelkezhetnek e tekintetben.

Általánosságban a kevésbé hozzáértőknek úgy tudjuk összefoglalni a leírtakat, hogy egy internetkapcsolatra és egy számítógépre lesz szükségünk –akár a legegyszerűbb konfigurációval- az ESTA online igényléséhez.

Ugyanez igaz a mobil eszközre, úgy mint az okos telefonokra vagy a tabletekre.
Azt javasoljuk, hogy legyen egy nyomtató is elérhető, hogy kinyomtathassunk egy másolatot az utazási engedélyről, amit magunknál tarthatunk az egyéb dokumentumainkkal együtt (útlevél, repjegyek).

Férfi példa

Első példa: Carlo

Carlo a repülőtéren volt Rómában, az Alitalia-n, bejelentkezett egy közvetlen new yorki repülőjáratra, amikor a repülési asszisztens emlékeztette őt az ESTA szükségességére ahhoz, hogy felszállhasson a repülőre.

Carlo nem csüggedt és az okostelefonjának és a repülőtéren elérhető Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően csatlakozott az ESTA-application.us weboldalra és sürgősségi eljárással beszerezte az ESTA-ját.

A telefonján az engedélyről készített egy PDF másolatot azért, hogy az ellenőrzéskor be tudja mutatni és minden sínen legyen a leszállásig.

 

Női példa

Második példa: Lucian

Lucian éppen hogy betöltötte a 60. életévét és két héten belül születésnapi ajándékként Chicagoba fog utazni a feleségével és a két fiával.

Lucian 5 éves számítógéppel rendelkezik, ami még mindig megfelel az igényeinek.

Habár Lucian nem igazán tapasztalt a számítógépek terén, könnyedén csatlakozott a www.usa-esta.us-hez, hogy igényelje az ESTA saját maga és a családja részére.

Amint megkapta az e-mailt, kinyomtatta a 4 engedélyt és az utazási dokumentumaival együtt tartotta.

 

ESTA igénylési űrlap kitöltése

Szerezd meg az ESTA engedélyed 3 lépésben!

ESTA igénylés kitöltése ikon
1. Töltsd ki az online ESTA igénylési űrlapot.

ESTA igénylés - adatok megerősítése ikon
2. Erősítsd meg a személyes és a fizetési adataid.

ESTA igénylés - e-mail fogadása ikon
3. Hamarosan megkapod tőlünk a megerősítő e-mailt.

Igénylem az ESTA-t

Ugrás az ESTA Visa honlap tetejére