Menü bezárása

ESTA igénylési űrlap - kérelem benyújtása online

KÉRLEK TÖLTSD KI A KÖVETKEZŐ UTAZÁSI ENGEDÉLY ADATOKAT:

Válaszd ki a nemed, vagy férfi, vagy nő lehet.
Add meg a keresztneved (utónév), amely az útleveleden a Keresztnév vagy Utónév mező alatt található. Ne add meg itt a középső neved. Ha nincs keresztneved, akkor a következőt írd: FNU, ami az ismeretlen keresztnevet jelöli
Add meg a családneved, ami az útleveleden a Családnév vagy Vezetéknév mező alatt található.
Az Igen vagy a Nem kiválasztásával jelezd, hogy van -e más neved vagy álneved.
Adj meg legfeljebb 10 egyéb nevet vagy álnevet, ahogyan ismernek téged. Az összes álnév esetében a Vezetéknév mezőbe írd be az alternatív családi neved. A Keresztnév mezőben add meg az alternatív keresztneved. Ebben a mezőben viszont semmiképp ne add meg a középső nevedet. Ha nincs alternatív keresztneved, akkor a következőt írd be: FNU. Ez a három betű az ismeretlen keresztnevet jelöli.
Válaszd ki a születési dátumod (év, hónap, nap)
Válaszd ki az útleveleden feltüntetett születési országot.
Add meg a várost, ahol születtél.
Add meg a szüleid nevét. Ha nem tudod egyik vagy mindkét szülőd nevét vagy nincs keresztnevük, írd be azt, hogy ISMERETLEN. A mezők tartalmazhatják a biológiai, mostoha szüleid vagy gyámjaid neveit. A Keresztnév mezőben add meg a szüleid keresztnevét, a Vezetéknév mezőben pedig a vezetéknevüket. Ne adj meg a középső nevet ezekben a mezőkben.

Útlevél adatok

Add meg az útleveleden feltüntetett útlevél számot. Az útlevél szám számokat és / vagy betűket tartalmazhat. Kérlek, tégy pontos különbséget köztük, úgy mint a nulla az O betű vagy az egyes és I közt.
Válaszd ki a napot, hónapot, évet, amikor az útlevedet kiállították, ami az útleveleden a Kiállítás Dátuma mező alatt található.
Válaszd ki a napot, hónapot, évet, amikor az útlevél lejár, ami az útleveleden a Lejárati Dátum vagy Kiterjedés Dátum mező alatt található.
Válaszd ki az útleveledet kiállító országot. Ez az információ egyébként az útleveleden is fel van tüntetve
Írja be a személyi azonosító számát az útlevelében megjelenő módon. A személyi azonosítószám egy angol betűvel kezdődik, amelyet 9 szám követ. Ez az információ kötelező.
Ha egy másik ország soha nem adott ki ilyen igazolványt, akkor erre a kérdésre válaszoljon nemmel. Ha egy másik ország kiadott ilyen igazolványt, de Ön nem emlékszik az útlevélszámra vagy a nemzeti személyazonosító igazolvány számára és a lejárat évére, akkor írja be az „UNKNOWN” választ az útlevélszám mezőbe.

EGYÉB ÁLLAMPOLGÁRSÁG / NEMZETISÉG

Ha igen, akkor válassza ki először az országot, majd válassza ki, hogyan lett állampolgár / adott nemzetiségű.
„Előző” azt jelenti, hogy a múltban bármikor, korlátozás nélkül.

Kapcsolati információk

Add meg a telefonszámot, amin fel lehet venni veled a kapcsolatot. Ha nincs telefonszámod, megadhatsz egy alternatív kapcsolattartási pont számot (pl. egy családtagét, barátét, üzlettársét). A Típus mezőben válaszd ki a telefonszám típusát. Az Ország előhívószám mezőben add meg a telefonszám előhívószámát.
Add meg az e-mail címet, amin fel lehet venni veled a kapcsolatot. Ez az e-mail cím kötelező az igénylés teljesítéséhez. Kérlek működő e-mail címet adj meg.
Kérlek, erősítsd meg az e-mail címet, amin fel lehet venni veled a kapcsolatot.
A Cím 1 mezőben add meg a lakhelyed utcáját és házszámát. Ne írd be ide a várost és a megyét. A Ház vagy apartman szám mezőben add meg az apartman vagy egyéb lakhely típus számát. Ne írd be ide a várost és a megyét. A Cím 2 mezőben add meg az emeletet, épületet, stb. amennyiben szükséges. Ne írd be ide a várost és a megyét. A Város mezőben add meg azt a várost, községet, falut, ahol élsz. Az Állam / Tartomány / Megye mezőben add meg azt az államot, tartományt vagy megyét, ahol élsz. Az Ország mezőben add meg az országot, ahol élsz.

Vészhelyzeti kapcsolat az USA-ban vagy külföldön

Add meg a vészhelyzeti kapcsolatod, aki egy USA-ban vagy azon kívül élő személy, pl. családtag, barát vagy üzlettárs. A Vezetéknév mezőben add meg a vészhelyzeti kapcsolatod vezetéknevét. Ha nincs ilyen kapcsolatod, írd be azt, hogy ISMERETLEN. A Keresztnév mezőben add meg a vészhelyzeti kapcsolatod keresztnevét. Ha nincs ilyen kapcsolatod (vagy vészhelyzeti kapcsolatodnak csak egy neve van), írd be azt, hogy ISMERETLEN.
Az Ország mezőben válaszd ki mely egyéb ország állampolgára vagy. Az Útlevél szám mezőben add meg az útleveleden található útlevél számot. Az útlevél szám számokat és / vagy betűket tartalmazhat. Kérlek, tégy pontos különbséget köztük, úgy mint a nulla az O betű vagy az egyes és I közt.
Add meg a vészhelyzeti kapcsolatod e-mail címét. Ha nincs vagy nem tudod, írd be azt, hogy ISMERETLEN.

Utazási Információk

Add meg, hogy az utazásod célja tranzit-e egy másik országba vagy sem az Igen vagy Nem kiválasztásával.
Az amerikai kapcsolattartási pont lehet egy barát, rokon vagy üzlettárs. Ha nincs amerikai kapcsolattartási pontod, kérlek add meg annak a helynek a nevét, címét és telefonszámát, ahol lakni fogsz (pl. hotel). ISMERETLEN-t is beírhatsz.
A Cím 1 mezőben add meg a lakhelyed utcáját és házszámát. Ne írd be ide a várost és a megyét. A Ház vagy apartman szám mezőben add meg az apartman vagy egyéb lakhely típus számát. Ne írd be ide a várost és a megyét. A Cím 2 mezőben add meg az emeletet, épületet, stb. amennyiben szükséges. Ne írd be ide a várost és a megyét. A Város mezőben add meg azt a várost, községet, falut, ahol élsz. Az Állam / Tartomány / Megye mezőben add meg azt az államot, tartományt vagy megyét, ahol élsz. Az Ország mezőben add meg az országot, ahol élsz.
Add meg az amerikai kapcsolattartási pont telefonszámát. Ha a kapcsolattartási pontodnak nincs telefonszáma, írj be nullákat.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA (OPCIONÁLIS)

Adja meg az online jelenlétével kapcsolatos adatokat, beleértve az online platformokat, alkalmazásokat és weboldalakat, amelyet másokkal való együttműködésre, információk megosztására és kapcsolatteremtésre használ, továbbá ezekkel a fiókokhoz kapcsolódó felhasználónevét. (OPCIONÁLIS)

Foglalkozási információk

Add meg, hogy van -e vagy volt -e munkáltatód az Igen vagy Nem kiválasztásával.
Vezetéknév
A Cím 1 mezőben add meg a munkáltatód bejegyzett utcáját és házszámát. Ne írd be ide a várost és a megyét. Ha nem tudod a munkáltatód címét, ISMERETLEN-t is beírhatsz. A Ház vagy apartman szám mezőben add meg az apartman vagy egyéb lakhely típus számát. Ne írd be ide a várost és a megyét. A Cím 2 mezőben add meg az emeletet, épületet, stb. amennyiben szükséges. Ne írd be ide a várost és a megyét. A Város mezőben add meg a várost, községet, falut. Ha nem tudod a várost, ISMERETLEN-t is beírhatsz. Az Állam / Tartomány / Megye mezőben add meg azt az államot, tartományt vagy megyét. Ha nem tudod, ISMERETLEN-t is beírhatsz. Az Ország mezőben add meg az országot, ahol élsz. ISMERETLEN-t is kiválaszthatsz.
Az Ország előhívószám mezőben add meg a munkáltatód telefonszámát. A Szám mezőben add meg a munkáltatód telefonszámát.
Add meg a jelenlegi vagy múltbéli állásod megnevezését.

GE TAGSÁG

Ha igennel válaszol a kérdésre, kérjük, adja meg a PASSID/tagsági számát.

Kérlek, válaszolj Igennel vagy Nemmel a következő kérdésekre

Fertőző betegségek

Az Egyesült Államok törvényei szerint a közegészségügy szempontjából jelentősségel bíró fertőző betegségekbe tartozik:

  • Lágyfekély
  • Gonorrea
  • Granuloma inguinale
  • Fertőző lepra
  • Lymphogranuloma venereum
  • Fertőző állapotban lévő szifilisz
  • Aktív tuberkolózisAzzal, hogy a következő oldalra lépek, megerősítem, hogy elolvastam és megértettem az összes kérdést és állítást az igénylési űrlapon. A fenti igénylési űrlapon az általam megadott információk a legjobb tudásom és meggyőződésem szerint valósak.

Ugrás az ESTA Visa honlap tetejére