Menü bezárása

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)


Az ESTA Visa Általános szerződési feltételei

Kérlek, figyelmesen olvasd el a következő dokumentumot, ami a szolgáltatásaink általános szerződési feltételeit írja le, valamint a weboldal használatából adódó bármilyen szerződés alapját jelentik.
A Weboldal használatát és a Kínált Szolgáltatást a következő Általános Szerződési Feltételek határozzák meg.


Erről a szolgáltatásról

Ezek a Használati Feltételek úgy lettek megalkotva, hogy leírják és felsorolják az ESTA Visa oldala által kínált általános látogatói vízum információk felhasználási feltételeit, folyamatait, jogait és felelősségeit.


A feltételek elfogadása

Az oldal megnyitásakor vagy a Kínált Szolgáltatás elfogadásakor a Felhasználó elfogadja ezeket az Általános Szerződési Feltételeket módosítás nélkül. Ha a felhasználó nem fogadja el ezeket az Általános Szerződési Feltételeket, akkor azonnal el kell hagynia az oldalt és nem szabad elfogadnia a Kínált Szolgáltatást.


Weboldal

A Weboldal az EstaVisa.hu címen található információt, képeket és elektronikus funkcionalitást jelenti, mely az EstaVisa.hu („a Weboldal”) regisztrált domain címet is magában kell, hogy foglalja.

A Cég fenntartja a teljes és kivétel nélküli (és a Felhasználó felé kötelezettség nélküli) jogot a Weboldal módosítására és/vagy törlésére a Felhasználók értesítése vagy velünk történő konzultáció nélkül. A Weboldalt és/vagy a Kínált Szolgáltatást tovább használó Felhasználókra úgy tekintünk, hogy teljesen és feltétel nélkül elfogadnak bármely módosítást, hozzáadást vagy törlést.


Illegális vagy nem megfelelő használat


A Weboldal megnyitásakor a Weboldal felhasználók elfogadják, hogy:

 • Nem használhatják a Weboldalt illegális célokra és megfelelnek erre vonatkozó törvényeknek és szabályozásnak;
 • Nem használhatják a Weboldalt olyan módon, amely rontja a teljesítményt, a tartalmat vagy más módon csökkenti a Weboldal teljes funkcionalitását, veszélyezteti a Weboldal biztonságát vagy hozzáfér védett területekhez vagy kényes információkhoz.
 • A Felhasználók nem használhatják a Weboldalt kártékony számítógépes szoftver, – például számítógépes vírusok – másolására, tárolására, hostolására, közzétételére vagy terjesztésére, vagy annak másolásában, tárolásában, hostolásában vagy terjesztésében való segédkezésére vagy kéretlen reklámanyag terjesztésére vagy marketing tevékenységre.

A Weboldal marketing vagy reklám okokból való használata csak a Cég kifejezett hozzájárulásával lehetséges, ami csak a Cég bejegyzett címére küldött írott kérés esetén kapható meg, ha a Cég ésszerűnek és megfelelőnek ítéli meg, valamint ez további szerződési feltételeket vonhat maga után.

Ha a Felhasználók illegálisan, nem megfelelően vagy reklám nyereség céljából használják a Weboldalt a Cég előzően megírt írott jóváhagyása nélkül, akkor a Felhasználók bármely igény, kiadás, teher, veszteség és költség, beleértve (de nem csak erre limitálva) a jogi díjak teljes körű felelősei lesznek, amik a Cég felé direkt vagy indirekt módon merültek fel az Általános Szerződési Feltételek áthágásból vagy megszegéséből eredően.


Kínált Szolgáltatás

Az oldalon a felhasználó hozzáfér szolgáltatásokhoz: tanácsadói információhoz, eredményekhez és összefoglaló dokumentumokhoz.

 • Chat Támogatási Szolgáltatás: Elérhető Hétfő – Péntek 10 órától to 17 óráig, GMT-5.
 • E-mail Tudakozó Szolgáltatás: 24/7-ben elérhető.
 • Igénylés előtti ellenőrzés és a kötelező információk felügyelete.
 • Hiba esetén INGYENES igénylés újraküldés.
 • iPhone-ra és Android-ra optimalizált weboldal.
 • Közös Légitársaság ESTA Hálózat.
 • 24 órás ESTA CPB rendszer hozzáférés és megfigyelés.
 • Többnyelvű Támogatás és Ügyfél Forródrót.
 • E-mailben küldött Igénylési Státusz Értesítés.
 • Automatikus Újraigénylési Szolgáltatás: folyamatban lévő döntést nem kell újraigényelni – megtesszük helyetted.
 • Ingyenes ESTA megújítás: Ha az útleveled lejár, vagy az első igénylésed 2 éve alatt újítod meg.
 • Frissítési Szolgáltatás: Lépj velünk kapcsolatba, ha új utat tervezel az Egyesült Államokba és frissítjük a járatod és egyéb részleteket.
 • Státusz Ellenőrzés: Vedd fel velünk a kapcsolatot bármikor, ha az Egyesült Államokba mész. Ellenőrizni fogjuk a beszállás előtt a jóváhagyási státuszod, valamint tájékoztatni fogunk egyéb utazási követelményekről, ha szükséges.
 • ESTA Visszaszerzési Szolgáltatás: Elvesztetted az ESTA számod? Lépj velünk kapcsolatba, hogy megkapd e-mailben vagy levélben.
 • 2 éves Ingyenes hozzáférési Szolgáltatás: A szolgáltatásunk az ESTA élettartamáig tart – (2 év a kiállítás dátumától vagy az útleveled lejártáig, amelyik hamarabb következik be).
 • Ha új útlevelet kell szerezned a 2 éven belül, egy Ingyenes ESTA igénylést küldünk el, ami további 2 évig érvényes lesz.
 • 100% Visszafizetési Garancia visszautasított ESTA esetén.

A Felhasználóknak be kell tartaniuk az ezen az Oldalon megadott technikai útmutatást a kínált szolgáltatások optimális használatához.


A Feltételek elfogadása

A termékek és szolgáltatások ára fel van tüntetve az oldalon. Vásárlás előtt minden terméknél és javasolt fizetési módnál feltüntettük az árat.

A felhasználó felelőssége az összes adatkapcsolati és átviteli díj a felhasználó számítógépe és a szerver gép között és bármely egyéb támogatás, melyet az Internet és elektronikus kommunikációs szolgáltatások hozzáférését biztosító szolgáltatók elvárnak.

A Szolgáltatási Díj kifizetésekor a Felhasználók és a Cég között létrejövő szerződés alá van vetve ezen Általános Szerződési Feltételeknek.


Szerzői jog

A Cég összes szellemi tulajdona (amibe beletartozik a szerzői jog, védjegyek, akár regisztrálva vannak akár nem), beleértve a kereskedelmi neveket, szabadalmakat, regisztrált dizájnokat és bármely a Weboldal esztétikájából vagy funkcionalitásából származó automatikus szellemi tulajdonjogokat a Cég tulajdonai.

A Weboldal és/vagy a Kínált Szolgáltatásokat használva a Felhasználó elfogadja a Cég szellemi tulajdonjogainak tiszteletben tartását és meg nem sértését, valamint a Felhasználó elfogadja, hogy nem másolhatja, töltheti le, adhatja tovább, reprodukálhatja, nyomtathatja ki, vagy más módon nem használhatja fel reklám célból, vagy nem nyerheti ki a Weboldalon és/vagy a Kínált Szolgáltatásban található bármely anyagot.

A felhasználó felhasználhatja a Cég bármely formátumú ingyenes szerzői joggal védett anyagát nem reklámcélú kutatásra, privát tanuláshoz vagy az anyag belső forgalmához, akkor, ha a Cég szerzői joga elismerésre kerül, és a Felhasználó feltünteti a dokumentum/publikáció forrását.

FBI figyelmeztetés: Ennek a szerzői joggal védett munkának az engedély nélküli reprodukálása vagy terjesztése illegális. A szerzői jogok megsértését, a pénzszerzés nélküli megsértést is beleértve az FBI kivizsgálja és akár 5 évi szövetségi börtönbüntetéssel és 250,000 dollár megfizetésével büntethető. Forrás: www.fbi.gov/ipr


Lemondás

Mi egy privát nem jogász cég vagyunk, amely nem köthető össze direktben egyetlen kormány ügynökséggel sem. Minden tartalom és információ, amit ez a weboldal nyújt, általános kérdésekre van. Ez a weboldal nem nyújt jogi tanácsot. Ha jogi tanácsra van szükséged, erősen javasolt egy direkt konzultáció egy ügyvéddel.

Az ezen a Weboldalon és/vagy a Kínált Szolgáltatás által közölt információk és honlap komponensek pontosságáért, biztonságáért, illetve helyességéért nem vállalunk garanciát.

A Cég nem garantálja a Weboldal és/vagy a Kínált Szolgáltatás folyamatos elérhetőségét, és azt sem, hogy bármely ábrázolás vagy állítás a Weboldalon hibamentes.


Az Általános Szerződési Feltételek áthágása

Egyéb jogok előítélete és ezen Általános Szerződés Feltételek Felhasználó általi áthágásának orvoslása nélkül a Cég az általa megfelelőnek tartott lépéseket tehet, beleértve (de nem kizárólagosan) a Weboldalhoz és/vagy a Kínált Szolgáltatáshoz való hozzáférésed megszüntetését, az IP címed blokkolását és az internetszolgáltatóddal való kapcsolatfelvételt azzal a szándékkal, hogy blokkolják a Weboldalhoz való hozzáférésed és/vagy bírósági eljárás kezdeményezését.


Különválasztás

Ha bármely (egyes vagy többes számú) pontja ennek az Általános Szerződési Feltételeknek érvénytelennek vagy alkalmazhatatlannak tartott, akkor ezeket a pontokat figyelmen kívül kell hagyni és a maradék pontok maradnak érvényben.


Visszafizetési politika

Mivel a weboldalunkba be van építve az Instant Fizetési Értesítés (IPN) rendszer, ami lehetővé teszi a szolgáltatás fizetés utáni azonnali feldolgozását, kivétel nélkül soha nincs VISSZAFIZETÉSI POLITIKÁNK. Az ESTA igénylés ára nem visszatéríthető és attól függetlenül, hogy már létezik egy duplikált amerikai ESTA, vagy az utazó(k)nak találtak, akkor sem adható visszatérítés.

Csak akkor biztosítunk teljes visszafizetést, ha a professzionális szolgáltatásaink nem juttatnak utazási engedélyhez és ezért nem hagyja jóvá az Amerikai Bevándorlási Hivatal az Esta engedélyed.


Kötelezettség

A weboldal, ami legnagyobb odafigyeléssel lett elkészítve, exkluzív jogokat tart a kérdések tartalmára. A megbízható szolgáltatás és minőség nyújtása végett az Estavisa.hu tetszés szerint visszautasíthatja egy kérdés közzétételét. A látogatók megígérik, hogy nem tesznek fel a közrendet vagy közmorált érintő kérdést vagy olyat, amely jogellenes tevékenységet érint. Az Esta Visa weboldal elutasít minden kötelezettséget és nem tartható felelősnek bármely közvetett kárért, mely a szolgáltatásaiból vagy működési zavarából vagy működésének lehetetlenségéből fakad. Bármely körülmény maximális kötelezettsége nem fogja meghaladni a vételárat.


Illetékes bíróság

Ha per alakul ki egy tag és az Esta Visa közt, az fő irodánk körzetében lévő kerületi bíróság lesz az illetékes bíróság.


Referencia:

E-mail: info@estavisa.hu

Ezek az Általános Szerződési Feltételek 2013. január 1-től érvényesek.


Nyilatkozat

Célunk, hogy a ügyfeleinkkel a legnagyobb tisztelettel bánjunk. Ha problémád van azzal, ahogyan csapatunk egyik tagja veled bánt, kérlek, küldd el e-mailben a panaszod a vita időpontjának részleteivel együtt az info@estavisa.hu címre az Ügyfélszolgálati Menedzser figyelmébe ajánlva. Célunk, hogy minden vitát őszintén és igazságosan kezeljünk.

Az EstaVisa.hu egy magán weboldal és nem áll kapcsolatban egy kormányhivatallal sem. Az olyan külföldi utazóknak segédkezünk, akiknek az USA-ba való belépéshez megfelelő dokumentációra van szükségük. A szolgáltatásunk ára 72 USA Dollár, amely tartalmazza az Egyesült Államok kormánya által kiszabott 14 Dolláros díjat. Úgy is dönthetsz, hogy igénybe veszed a szolgáltatásunkat, vagy pedig meglátogathatod a Belbiztonsági Minisztérium (Department of Homeland Security, röviden: DHS) weboldalait és igényelheted alacsonyabb áron is az Egyesült Államokba történő utazási engedélyed. A kormány oldala az esta.cbp.dhs.gov címen érhető el.

Ugrás az ESTA Visa honlap tetejére