Close

Mikor muszáj kitöltened az ESTA űrlapot?

Mikor muszáj kitöltened az ESTA űrlapot?

Az ESTA űrlapot az USA területére való érkezésed előtt kell kitöltened. Az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma (DHS) azt ajánlja, hogy a repülésed előtt legalább 3 nappal igényeld az ESTA-t, mert ennyi idő áll a minisztérium rendelkezésére, hogy választ adjon a kérelmedre.

Nő példa - ESTA GYIK

Egyes példa: Mary

Maryt a családjában és a barátai között rendkívül figyelmes és rendezett személyként ismerik, aki imád előre tervezni és cselekedni.

A chicagói turista utazását figyelembe véve és annak tudatában, hogy ehhez utazási engedélyre lesz szüksége úgy döntött, hogy ESTA-t igényel két hónappal az utazása előtt.

Az ESTA-ját 30 perccel az igénylése után jóváhagyták és meg is érkezett az e-maileket tartalmazó levelesládájába.

Mary kinyomtatta és az útlevelével, valamint az utazási dokumentumaival együtt tartotta az ESTA-t is. Az ESTA ugyanis szükséges ahhoz, hogy felszállhassunk az USA-ba tartó repülőgépre és beléphessünk az országba, amint megérkeztünk.

 

Férfi példa - ESTA GYIK

Második példa: Francis

Francis amíg Indianapolis felé utazott, a Zürichből USA-ba tartó repülőgépre való felszálláskor észrevette, hogy nem szerezte be az ESTA-t.

Jól ismert tény, hogy ez az utazási dokumentum szükséges ahhoz, hogy felszállhassunk bármilyen USA-ba tartó repülőgépjáratra.

Francis a táblagépével akcióba lendült és kitöltötte az online űrlapot. Ezt követően e-mailen keresztül kapcsolatba lépett a vevőszolgálatunkkal és felhívta a figyelmet a helyzetének sürgősségére.

10 percen belül Francis megkapta az utazási engedélyét, amit gyorsan bemutatott a bejelentkezéskor, hogy feladhassa a csomagját és megkapja a beszállókártyáját.

 

ESTA igénylési űrlap kitöltése

Szerezd meg az ESTA engedélyed 3 lépésben!

ESTA igénylés kitöltése ikon

1. Töltsd ki az online ESTA igénylési űrlapot.

ESTA igénylés adatok megerősítése ikon

2. Erősítsd meg a személyes és a fizetési adataid.

ESTA igénylés e-mail fogadása ikon

3. Hamarosan megkapod tőlünk a megerősítő e-mailt.

Kitöltöm az ESTA űrlapot

Ugrás az ESTA Visa honlap tetejére