Menü bezárása

Mikor muszáj kitöltened az ESTA űrlapot?

Az ESTA űrlapot az USA területére való érkezésed előtt kell kitöltened. Az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma (DHS) azt ajánlja, hogy a repülésed előtt legalább 3 nappal igényeld az ESTA-t, mert ennyi idő áll a minisztérium rendelkezésére, hogy választ adjon a kérelmedre.

Női példa

Egyes példa: Mary

Maryt a családjában és a barátai között rendkívül figyelmes és rendezett személyként ismerik, aki imád előre tervezni és cselekedni.

A chicagói turista utazását figyelembe véve és annak tudatában, hogy ehhez utazási engedélyre lesz szüksége úgy döntött, hogy ESTA-t igényel két hónappal az utazása előtt.

Az ESTA-ját 30 perccel az igénylése után jóváhagyták és meg is érkezett az e-maileket tartalmazó levelesládájába.

Mary kinyomtatta és az útlevelével, valamint az utazási dokumentumaival együtt tartotta az ESTA-t is. Az ESTA ugyanis szükséges ahhoz, hogy felszállhassunk az USA-ba tartó repülőgépre és beléphessünk az országba, amint megérkeztünk.

 

Férfi példa

Második példa: Francis

Francis amíg Indianapolis felé utazott, a Zürichből USA-ba tartó repülőgépre való felszálláskor észrevette, hogy nem szerezte be az ESTA-t.

Jól ismert tény, hogy ez az utazási dokumentum szükséges ahhoz, hogy felszállhassunk bármilyen USA-ba tartó repülőgépjáratra.

Francis a táblagépével akcióba lendült és kitöltötte az online űrlapot. Ezt követően e-mailen keresztül kapcsolatba lépett a vevőszolgálatunkkal és felhívta a figyelmet a helyzetének sürgősségére.

10 percen belül Francis megkapta az utazási engedélyét, amit gyorsan bemutatott a bejelentkezéskor, hogy feladhassa a csomagját és megkapja a beszállókártyáját.

 

ESTA igénylési űrlap kitöltése

Szerezd meg az ESTA engedélyed 3 lépésben!

ESTA igénylés kitöltése ikon
1. Töltsd ki az online ESTA igénylési űrlapot.

ESTA igénylés - adatok megerősítése ikon
2. Erősítsd meg a személyes és a fizetési adataid.

ESTA igénylés - e-mail fogadása ikon
3. Hamarosan megkapod tőlünk a megerősítő e-mailt.

Igénylem az ESTA-t

Ugrás az ESTA Visa honlap tetejére