Menü bezárása

Igényelhetem az ESTA-t az interneten keresztül?

Az ESTA utazási engedély csak online igényelhető.

A folyamat során a felhasználónak személyes adatokat kell megadnia, valamint néhány az egészségével és az utazásának okával kapcsolatos kérdésekre kell válaszolnia.

Néhány olyan adatot is meg kell adnunk, amelyek a demográfiáddal, útleveleddel, lakcímeddel és munkahelyeddel kapcsolatosak.

Ha csak átszállási célból vagy az USA-ban és csak átmenetileg szeretnél ott tartózkodni, akkor meg kell határoznak az átmeneti szállásodat.

Továbbá az elsődleges címed mellett egy sürgősségi elérhetőséget is meg kell adnod. Ez az elérhetőség lehet az országodból is, vagy pedig az USA-ból is.

Az ESTA igénylési űrlap utolsó részében néhány az utazásoddal kapcsolatos kérdést kell megválaszolnod. Amint az összes válaszodat jóváhagytad, át leszel irányítva a fizetési oldalra.

Miután sikeresen fizettél, lehetőséged nyílik újabb ESTA igénylésére egy másik utazó személy számára, vagy megvárhatod, amíg az általad megadott e-mail címre kiküldjük a dokumentumot.

Összefoglalva az ESTA igénylésének a lépései

Útlevél 1) Töltsd ki az online
igénylési űrlapot és
erősítsd meg az
adataid
Bankkártyás fizetés 2) Fizesd ki a bevándor-
lási díjt
Levélben kapod kézhez az ESTA engedélyt 3) A dokumentumot
az általad megadott
e-mail címre
kapod meg

Az Amerikai Bevándorlási Szolgálat az az intézmény, amely kezeli az igénylési folyamatot. Ez általában nagyon rövid időt vesz igénybe. Javasolt repülőre felszállás előtt legalább 72 órával igényelni az ESTA-t. Ez megóv az esetleges késésektől. A weboldalunk bármely eszközzel (okostelefon, táblagép, PC) kompatibilis igénylési űrlapot nyújt. Ez a folyamat könnyű és intiutív és hozzájárul ahhoz, hogy könnyedén megkapd a levelesládádba USA-ba szóló utazási engedélyed.

Férfi példa Női példa

Első példa: Maurice and Rose

Rose máltai nemzetiségű, amely hozzájárul ahhoz hogy előnyt kovácsoljon a Vízummentességi Programból. A következő hónapban New Yorkba fog utazni egy munkaértekezletre a barátjával.

Miközben hűti magát a kanapén, Rose igényelni fog 2 ESTA engedélyt a táblagépén.

Sikeresen befejezte a fizetési folyamatot saját és Maurice útlevelének és a bankkártya adatainak használatával.

Végül a két ESTA-t megerősítették és elküldték az alkalmazást e-mailben.

 

Férfi példa

Második példa: Carl

Carl 60 éves lesz a jövő héten. Ő mindig egy Egyesült Államok rajongó volt. Néhány alkalommal utazott az USA-ba B1 turista vízummal, amely az Egyesült Államok nagykövetsége felé irányuló hivatalos kérelemmel beszerezhető.

Mivel a vízuma lejárt és a születésnapját Los Angelesben szeretné megünnepelni, ezért Carl ezúttal egy ESTA dokumentum igénylésére készül.

Meglepő volt számára amikor megtudta, hogy az ESTA dokumentum csak az interneten keresztül igényelhető és igen gyorsan jóváhagyják (nem úgy, mint a nagykövetség vízumát).

Mivel a régi vízum igénylési folyamatához volt hozzászokva, simán beküldte az igénylést. Az USA-ba történő utazásához az igénylési eljárás sokkal könnyebbé vált.

 

ESTA igénylési űrlap kitöltése

Szerezd meg az ESTA engedélyed 3 lépésben!

ESTA igénylés kitöltése ikon
1. Töltsd ki az online ESTA igénylési űrlapot.

ESTA igénylés - adatok megerősítése ikon
2. Erősítsd meg a személyes és a fizetési adataid.

ESTA igénylés - e-mail fogadása ikon
3. Hamarosan megkapod tőlünk a megerősítő e-mailt.

Igénylem az ESTA-t

Ugrás az ESTA Visa honlap tetejére