Menü bezárása

Mely ESTA mezők szerkeszthetők?

A szerkeszthető ESTA mezők:

  • Lakhely címe;
  • E-mail cím.

Hogy megújíthasd az adataidat az utazásod során, meg kell adnod a teljes neved, az útleveled kiállítási számát és az országát és az azonosító számot, amit a rendszer biztosít számodra, amikor igényled az ESTA engedélyt.

Ha nincs ilyen azonosító számod, akkor alternatívaként használhatod a születésed dátumát.

Férfi példa

Első példa: Joseph

Joseph kevesebb, mint egy éve, az interneten igényelte az ESTA-t egy üzleti útra Chicagoba. Egy héten belül New Yorkba fog utazni a barátaival turisztikai célból. Joseph nem biztos a következőben: használhatja a létező ESTA-ját? Ha igen, kötelező megújítania a korábbi chicagoi címét a legújabb new yorki lakóhelyére, ahol tartózkodni kíván?

A  válasz egyszerű: Joseph használhatja a meglévő ESTA-ját. Valójában az ESTA dokumentum 2 évig érvényes és többszöri belépést biztosít az USA-ba egyenként 90 napos limittel, 180 napig a naptári év alatt. Feltéve, hogy Joseph útlevele megegyezik azzal, amit összekapcsoltak a jelenleg is meglévő ESTA-jával (megújítás nélkül).

Josephnek lehetősége megújítani az ESTA-n szereplő lakóhelyét az USA-beli lakóhelyére.

 

Női példa

Második példa: Pippa

Pippa miután online igényelte az ESTA-t észrevette, hogy az e-mail címét helytelenül adta meg.  Helyesírási hibát vétett. Nem biztos abban, hogy újra kell-e igényelnie egy új ESTA-t és kifizetni az új modullal kapcsolatos adókat, tehát írt egy e-mailt a vásárlói szolgálatnak. Boldogok voltunk, hogy megmutathattuk Pippanak hogyan frissítheti az e-mail címét a létező és már jóváhagyott ESTA engedélyén.

Végül befejezte a legutolsó előkészületeket is az utazásához, tudatában annak, hogy amennyiben az utazási dokumentumaival kapcsolatban bármilyen probléma adódna, akkor könnyedén kapcsolatba léphetnek vele.

 

ESTA igénylési űrlap kitöltése

Szerezd meg az ESTA engedélyed 3 lépésben!

ESTA igénylés kitöltése ikon
1. Töltsd ki az online ESTA igénylési űrlapot.

ESTA igénylés - adatok megerősítése ikon
2. Erősítsd meg a személyes és a fizetési adataid.

ESTA igénylés - e-mail fogadása ikon
3. Hamarosan megkapod tőlünk a megerősítő e-mailt.

Igénylem az ESTA-t

Ugrás az ESTA Visa honlap tetejére