Menü bezárása

USA – Szállásköltség spóroló trükkjeink

Bőröndök - utazás az USA-ba

Hogyan spóroljunk az USA-ban a szállásköltségeinken? Íme, néhány praktikus ötlet!

Az utazás remek módszer új ötletek és gondolkodási minták felfedezésére. Továbbá ismereteket szerezhetsz a különféle hagyományokról és a különböző helyek kultúrájáról. Utazás előtt a legfontosabb tényező, amelyre nagy figyelmet kell fordítani, a szállásválasztás és a hozzá kapcsolódó költségek. Ez egy nagyon nyilvánvaló kérdés, amely mindenkinek az eszébe jut, amikor egy utazást tervez. Mindenki elérhető és kényelmes szállást keres a költségvetés keretein belül.

Manapság rengeteg tipp található a különféle fórumokon, amelyek segítenek megtalálni kényelmes, biztonságos és költséghatékony szállást az Amerikai Egyesült Államokban. A fő tényezők, amelyek befolyásolhatják választásod a szállás tekintetében, többé-kevésbé a következőkből állnak:

  • Az utazás költségvetése;
  • Az úticélod;
  • Az utazáshoz kapcsolódó stílus, minták és kényelmi szintek;
  • Társak száma az utazás során;
  • Személyes érdekek és preferenciák.

A szálláslehetőség megválasztása emellett nagyban függ az utazás időtartamától és a célállomástól is. Attól is függ, hogy a családoddal, a barátoddal vagy a pároddal tervezed-e az utazást, ennek megfelelően kell megválasztanod a szállásod. Ha az USA-ba tervezel utazni, akkor okosan kell megválasztanod a szállásod.

A fontosabb költségvetési tanácsaink a következők:

1. Foglalj szobákat ingyenes lemondással

Ez egyike a legfontosabb tényezőknek a szállás megválasztásakor. Mindig olyan szobát kell lefoglalni, amely ingyenes lemondást kínál. Ha van valami rosszul sül el a tervben, akkor ez segít a pénzügyi veszteség minimalizálásában.

2. Válassza ki a szállás helyét

A szálloda kiválasztásakor a tökéletes helyet kell kiválasztani, amely rövid távolságra van az USA nevezetességeitől. Még ha egy ilyen szálloda egy kicsit drágább is, mint mások, pénzt fogsz megtakarítani, mivel tömegközlekedésre, illetve kocsi bérlésre kevesebbet kell költeni.

3. Kerüld a főszezonokat

A lakhatási költségek növekedhetnek a turisztikai csúcsidőszakban. Jobb az átlagos napokon utazni, mivel azokban az időben a szállásdíjak is átlagosak lesznek. Sőt, a szállásválaszték is bőségesebb lesz, mivel kevesebb turista van olyankor, és több szoba közül választhatsz.

4. Válassz munkanapokat

Talán ez egy olyan tényező, amely nagy hatással van az utazó döntéseire. Ha meg akarod látogatni az USA-t, akkor jobb, ha csak hétköznapra tervezel. Ennek oka az, hogy mindenki hétvégén megy kirándulásokra és nyaral a családjával és barátaival, ennek következményeképp a szállodák hajlamosak megtelni és megemelni a szobaáraikat. Tehát tanácsos hétköznapokon utazni az USA-ba. Ezen felül, mivel a szállodák többsége üres, így a szállás is olcsóbb lesz. És mivel kevesebb vendég van a szállodában, jobb minőségű szolgálatot képesek neked nyújtani.

5. A legjobb szálloda- és előfoglalási lehetőségek

Az Egyesült Államokban számos szálloda luxus és exkluzív. Költségvetésed és preferenciáid alapján az USA-ban a szállodák széles választéka közül választhatsz.

Ezekből számos költségvetés-barát. Az USA-ban a legtöbb szálloda olyan helyen található, ahol a turisták könnyen utazhatnak különböző helyekre. Az előfoglalás a legjobb módja annak, hogy megfizethető szállást kapj, mivel sok szálloda figyelemfelkeltő ajánlatokat kínál ügyfeleiknek. Az előfoglalás azt is lehetővé teszi, hogy megragadd a legjobb ajánlatokat, a kedvezmények és jó a pénzvisszafizetések szempontjából is.

6. Vedd igénybe a hitelkártyára szabott jutalom pontokat

Ez az egyik legkedvezőbb rendszer, ha a bankod jutalom pontokat kínál a kártyás fizetésekhez. Kompenzálható a lakóhely számlázásánál. Az Egyesült Államok szállodái számos programot és kedvezményt kínálnak ügyfeleik számára azáltal, hogy felhívják figyelmüket.

7. Szálláshelyek keresése

Utazás megtervezése előtt meg kell keresned a rendelkezésre álló szállás legjobb ajánlatait. Hasznos lehet a számodra, ha már ismered a rendelkezésre álló szállodák ajánlatait és pontos árát. Vess egy pillantást az ügyfeleknek kínált szolgáltatásokra!

8. Nézd meg a családra szóló ajánlatokat

Számos szálloda különleges ajánlatokat kínál a családok számára, és ha a szándékában áll egy családi vakáció, ellenőrizze az ilyen ajánlatokat. A szállás a családtagok számától és a szállodában igénybe vehető lehetőségektől függ.

9. Vedd igénybe a közösségi médiát

A szálloda kiválasztásának legjobb módja az, ha igénybe veszed a közösségi médiát, mivel ez a leggyorsabb út hírközlése. A közösségi médiában különböző utazócégek és szállodák hirdetései találhatók, melyek különleges kedvezményeket kínálnak a foglalásokra. A közösségi platformok felhasználásával folyamatosan frissítik legújabb ajánlataikat. Ezek a hirdetések nagyszerű hirdetési eszközök és nagyon vonzzák a leendő ügyfeleket.

10. Legyél tudatában a kínált lehetőségeknek

Tudnod kell a szálloda által az ügyfelek számára kínált lehetőségekről. Az Egyesült Államokban a szállodák jól ismertek arról hogy kiváló lehetőségeket és szolgáltatásokat nyújtanak vendégeik számára. Vess egy pillantást azokra a szolgáltatásokra, amelyeket az adott szálloda az ügyfelek számára nyújt, és ellenőrizd, hogy megéri-e a kért pénzt. A legfontosabb szolgáltatások között szerepel a Wi-Fi, a mosodai szolgáltatások, a TV, az étkezés minősége, medence, hűtőszekrény, kávéfőző és a 24 órás portaszolgálat. Foglalás közben mindenképp célszerű átolvasnod a szálloda által kínált lehetőségeket.

Az USA-ban lévő utazásának megtervezése előtt a legjobb szállodák foglalására szolgáló webhelyeket kell keresni, különösen akkor, ha sokáig szeretnél ott lenni. Számos lehetőség közül választhatsz szállást az igényeid szerint.

Ezek a legjobb költségvetési tippek azok számára, akik meg akarják látogatni az USA-t és kellemesen szeretnék ott az idejüket eltölteni. Az USA a legjobb hely, és legalább egyszer el kell utaznod oda az életed során!

Az ország közismert, hogy kiváló oktatást, legújabb technológiai eszközöket, intelligens embereket és fantasztikus életmódot kínál; ráadásul rengeteg hely van, amit meg lehet látogatni. Mindenki kényelmes szállodákban akar megszállni, bárhova is tart. Hiszen mi jobb, mint egy kényelmes és megfizethető szállás?

Pénzt takaríthatsz meg azzal, hogy kiválasztod a legjobb megfizethető szállodát, és felhasználhatod a megtakarított pénzed további helyek felfedezésére és ottani tevékenységek elvégzésére?

A szociális hálózati oldalak szörfözésével megragadhatod az USA ajánlatait. Ez a legjobb módja annak, hogy a legfrissebb ajánlatokat szem előtt tartsd, és kihasználd ezen szállodák által kínált csodálatos ajánlatokat.

Ne feledd, hogy az USA-ba tartó repülőgépre történő felszállás előtt mindenképp szükséged lesz egy utazási engedélyre! Ilyen engedély az ESTA is, mely online is kérelmezhető és az igénylési űrlap kitöltése nem vesz igénybe 10 percnél többet!

Ugrás az ESTA Visa honlap tetejére