Menü bezárása

Egy szülői útmutató az Orlandoban lévő Walt Disney World meglátogatásához

Disney World

Szülői útmutató a Walt Disney World-höz

A nyári szünet gyors közeledtével nagyon sok ember megkezdi a várva várt utazását Orlandoba, a Walt Disney World-be. Disney World egy olyan hely, amely lenyűgözi az összes először látogató embert, különösen a kicsiket.

Míg a Disney mindent lehetővé tesz annak érdekében, hogy egy élvezetes látogatást garantáljon, szintúgy fontos, hogy megfogadj néhány tanácsot és így még inkább élvezd az utad. Siess és indítsd el az ESTA kérelmed online, hogy élvezhesd ezt a családnak való helyet!

1. Próbálj meg a Disney Hotelben vagy az üdülőhelyen szállást foglalni.

Disney Hotel

Disney Hotel

A Disney hotelek drágábbak, mint a vidámparkon kívül esők, de sok olyan juttatást kínálnak, mint a FastPass (a következő pontban elmagyarázzuk, mi is ez) és a gyerekek is élvezni fogják azt, hogy olyan Disney karakterek, mint Mickey, Minnie vagy Donald kacsa csatlakoznak hozzájuk ebédre vagy vacsorára.

USA engedély beszerzése

2. Szerezz annyi Fast Pass-t, amennyit csak lehetséges.

A sorok vagy a sorban állások, valamint a menetekre való várakozási idők Disney-ben nagyon hosszúak lehetnek. Egy FastPass-al a sor elejére kerülhetsz bármiféle késlekedés nélkül. A Disney hotelben vagy üdülőben való tartózkodás feljogosít téged és az összes családtagodat napi 3 FastPass használatára. További FastPass-ok birtokába juthatsz, ha barátságos vagy a Disney Hotel személyzettel.

3. Napi egy Disney parkot látogass meg.

Kingdom Magic

Kingdom Magic

Ha kisgyerekkel utazol, erősen ajánlott, hogy egy nap csak egy parkot látogassatok meg, például a Magic Kingdomot, Animal Kingdomot, vagy az Epcotot, és csak ebben a parkban tartózkodjatok. A parkról parkra való haladás nagyon időigényes és nagyon hosszú sétákat vesz igénybe, ami nagyon elfárasztja a gyerekedet.

4. Fontolj meg egy babakocsi bérlését, még az idősebb gyerekek számára is.

A vidámparkba való belépéskor még akkor is érdemes megfontolnod egy babakocsi bérlését, ha a gyereked már 7 vagy 8 éves. A séták, a tömegek és az időjárás igazán ki tudja fárasztani őket és el fog következni az a pillanat, amikor már nem akarnak többet sétálni és így nem fogják élvezni azt a sok látványosságot, amit egyébként élveznének.

5. Vegyél sok naptejet és esőkabátot. Ha a nyár folyamán meglátogatod Orlandot, akkor az extrém napsütés és meleg, valamint zivatarok keverékével fogsz találkozni.

Bizonyosodj meg róla, hogy te és a gyermeked is bekentétek magatokat naptejjel és ne felejtsetek el esernyőket vagy esőköpenyeket vinni magatokkal, hogy megvédjen titeket az esőtől azért, hogy folytatni tudjátok a túráitokat kedvezőtlen időben is.

ESTA igénylés benyújtása

6. Előre tervezd meg az összes étkezést.

Nagyon fontos, hogy előre foglalj helyet az éttermekben, mivel nagyon hamar lefoglalják az összes asztalt és sétálgatás közben asztalt szerezni nagyon sok étteremben szinte lehetetlen. Ha azt szeretnéd, hogy a Disney karakterek köszöntsék a gyerekeidet, akkor elengedhetetlen, hogy előre gondoskodj arról, melyik étteremben fogtok étkezni.

7. Élvezd reggel a szállodai medencét.

A Disney hotel medencéi már önmagukban is vonzóak lehetnek, de délutánonként rendkívül zsúfoltak lehetnek, miután az emberek visszatértek a vidámparkokból. Ha tömegek nélkül szeretnéd élvezni a medencét, akkor érdemes megfontolnod azt, hogy reggel mentek el fürdeni, még mielőtt meglátogatnátok a vidámparkokat.

8. Tekintsd meg a Cinderella Castle-n kívüli tűzijátékot.

Tűzijáték a Cinderella Castle-nél!

Tűzijáték a Cinderella Castle-nél!

A tűzijáték megtekintése varázslatos élményt nyújt és kiemeli a Disney meglátogatásának csodáit.

A Disney World meglátogatása varázslatos élményt nyújt az egész család számára. Az idő előtti tervezés kritikus abból a szempontból, hogy a legtöbbet kihozhasd a nyaralásodból. Disney World „túlságosan sok” élményt nyújthat a tömegeivel és az időjárásával, ezért nagyon fontos, hogy nagyon jól megszervezett tervvel rendelkezzetek annak érdekében, hogy az összes napot teljes mértékben élvezhessétek. Továbbá fontos, hogy még az utazás előtt beszerezzétek az Amerikai Egyesült Államokba való belépésre feljogosító engedélyt, azaz az ESTA vízumot.

Ugrás az ESTA Visa honlap tetejére