Menü bezárása

A legjobb és legrosszabb utasbiztosító társaságok

Utazási biztosítás

Kérdezz meg egy szakértőt, hogy nevezze meg a legjobb és legrosszabb utasbiztosítót, és valószínűleg nem kapsz egyértelmű választ. “Ez attól függ,” – mondják, óvatosan, nehogy úgy hangozzon, mintha lenne kedvenc utasbiztosítójuk vagy egy olyan, akit a legkevésbé kedvelnek.

Megkérdeztük Michael Blank-et (philadelphiai gyógyszeripari kutatási és fejlesztési vezető), aki elmondja a Seven Corners Utasbiztosítással kapcsolatos tapasztalatait.

Blank úr nemrég a Celebrity cruise-al „vitorlázott” a Közel-Keleten, Indiában és Délkelet-Ázsiában. Útközben mind Blank, mind a felesége súlyos arcüreg gyulladással küzdöttek, ezért fel kellett keresniük a hajó betegellátó központját. Az orvos antibiotikumokkal kezelte őket és 313 dollárt számolt fel az ellátásra. Ezt követően Blank kitöltött egy gyors online igénylési űrlapot. „A Seven Corners biztosító azonnal kifizetett” – mondja Blank.

Valójában ennek így is kellene működnie. A legjobb utasbiztosítások a közelgő őszi és téli utazásokra kiterjedt lefedettséget biztosítanak. Az ügyfelek, utazási irodák és szakértők szerint a követeléseket azonnal kifizetik.

Ezek a legrosszabb utasbiztosító társaságok

Az abszolút legrosszabb utasbiztosító társaságok valójában nem is utasbiztosító társaságok. Néhány évvel ezelőtt egy fogyasztói érdekképviseleti oldalon olvasói segítséget kértek egy társaság elleni követelésekben, mely egy úgynevezett „utazási védelmet” árult. A társaság utasbiztosításként próbálta feltüntetni magát, anélkül, hogy valójában azt állította volna, hogy biztosításnak számít a termékük – az állami szabályozások elkerülése végett. Evégett nem volt hajlandó tiszteletben tartani a jogszerűnek tűnő követeléseket.

Egyes utazási cégek, mint például az utazásszervezők és körutazások szervezői, szintén „védelmet” kínálnak, de ez valójában nem biztosítás. A lefedettség korlátozott (például csak akkor nyújt védelmet, ha lemondásról, és nem visszatérítésről van szó). A korlátozások pedig jelentősek.

Fontos azt is tudni, hogy néhány utasvédelmi termék teljesen legális biztosításnak számítanak, és ezért érdemes megfontolni az ilyen termékek megvásárlását. Például a BHTP ExactCare Extra terméke kombinálja a rögzített előnyöket a hagyományos lefedettséggel. Fedezi az utazás törlését, az utazás megszakítását, az orvosi lefedettséget, a sürgősségi evakuálást, a repülés törlését és a kimaradt átszállási lehetőségeket. Bizonyos tekintetben a legrosszabb utasbiztosítás az, ha nincs utasbiztosítás. Túl sok utazót elrettentenek a negatív történetek és a hamis “védelmi” irányelvek, és úgy döntenek, hogy teljes egészében kihagyják az utasbiztosítást. Ez egy olyan döntés, amit gyakran sajnálnak, amikor le kell mondaniuk az útjukat, és nem tudják visszaszerezni a pénzüket. A jó utasbiztosítás fedezhet téged még akkor is, ha amikor a „sima” egészségbiztosítás már nem, különösen a nemzetközi utazók számára. Megvédi az utazót utazási késedelmektől, autóbérlési lefedettséget kínál, elveszett poggyászokat és az esetlegesen bekövetkező halált is fedezi.

A legjobb utasbiztosító társaságok

Allianz Global Assistance

Az Allianz Global Biztosító a legnagyobb utasbiztosító társaság. Az Allianz SE, a világ legnagyobb és legváltozatosabb biztosítója tulajdonában van. Az anyavállalat nagyságának köszönhetően az Allianz alacsonyabb áron tud jobb biztosítást kínálni. A cég jellemzően gyorsan dolgozik a káresemények követeléseken, és a legtöbb panaszt gyorsan és az ügyfél elégedettségére oldja meg.

Jim Angleton, aki hitelkártya-társaságot vezet Miamiban, visszaemlékszik egy közelmúltbéli repülésére a Közel-Keletről Miamiba. Egy dél-floridai hurrikán miatt a légitársaság törölte a repülést, és azt mondta, hogy várjon négy napot. „Gyorsan nekiálltunk intézkedni és sikerült megszerezzük az utolsó négy üzleti jegyet az Emirates-re” – mondja. Az Allianz gyorsan megtérítette a jegyeket. „A mai őrült utazási világban és a kiszámíthatatlan éghajlat miatt nagyon fontos – szinte egy szükséges dolog, hogy utasbiztosításunk legyen” – mondja.

Amex Assurance

A „ragyogóan tisztáról” beszélünk. Szinte semmilyen panaszt nem kaptam az Amex Assurance termékeiről, ami önmagában is nagyon pozitív. Az Amex mindenféle védelmi és biztosítási kötvényt kínál, és nem kell kártya(klub)tagnak lenned ahhoz, hogy jogosult legyél a lefedettségre.

Generali Global Assistance

A Generali Global Biztosító elődje, a CSA Travel Protection már régóta elismert név az utasbiztosításban. És a Generali anyavállalata, az Europ Assistance (EA) csoport már 1963 óta működik. A Generali azt mondja, hogy sikere „a bizalom alapjaira épül”. Igazi ügyfélközpontú vállalati kultúrájuk van, ami nagyszerű.

Seven Corners

A Seven Corners magántulajdonban van és székhelye Carmel, Ind. Blank tapasztalata, amint azt a történet elején leírtuk, nem egyedülálló. Ez az nyugodt, szakkereskedelmi vállalat specializálódott az Amerikai Egyesült Államok kormányára, a külföldi kormányokra és vállalatokra. Eseteik általában gyorsan és minimális nyilvánossággal oldódnak meg. Itt vannak a Seven Corners vezetői kapcsolattartói, abban a valószínűtlen esetben, ha kivételesen mégis szükség lenne rá.

Travelex

A Travelex tulajdonosa a Cover-More Group, Ausztrália egyik legnagyobb biztosítója. A cég szilárd lefedettséget kínál, és gyorsan feldolgozza a követeléseket. Ügyfelei túlnyomó többsége elégedett az utasbiztosításokkal, ami pont annyi, mint amit bárki elvárhat.

Christine Dailey, aki egy építkezési vállalatnál dolgozik, Los Altos-ban, Kaliforniában a Travelexxel kapcsolatos pozitív tapasztalatairól számolt be. Három hetes európai körutazásra vásárolt biztosítást.

„A parti kirándulások során leestem a portugál macskaköveken, és eltört egy ujjam” – mondja. „910 dollár volt a hajó orvosa által végzett orvosi kezelés.”. Otthon az egészségbiztosítása fedezte a kirándulás egészségügyi ellátását. De nem külföldön. A Travelex zaklatta sok papírmunkával, hogy megkapja a követelését. „Három héten belül teljes kifizetést kaptam” – mondja.

Travel Guard

Ha még soha nem hallottál a Travel Guard-ról, valószínűleg ismered az AIG-t, az anyavállalatát. Mint a többi biztosítótársaság ezen a listán is, jó hírnévre tett szert az utasbiztosítási szolgáltatásokban. Lenyűgöző a szakmai hozzáállásuk, fenntartás nélkül tudom ajánlható a Travel Guard.

Az utazási biztosítás nem old meg mindent

Bár kétségkívül a fentiek a legjobb utasbiztosító társaságok, de korántsem tökéletesek.

Gyakran kiemelik a termékük előnyeit, miközben a „kisbetűs” részekben olyan korlátozások vannak, melyek erősen csökkentik a lefedettséget.
A legnagyobb: a meglévő feltételek korlátozása. Ezt a problémát többnyire a biztosítók okozzák, akik megpróbálják fokozni a védelmüket. A „kisbetűs” részeket nagyon figyelmesen el kell olvasnod ahhoz, hogy elkerüld a kellemetlen helyzeteket.

Az utasbiztosítás nem fedez mindent, de mégsem szeretnél nélküle elutazni.


Elutaznál az USA-ba Te is? Akkor hát ne habozz, és igényeld az ESTA utazási engedélyed most!


Christopher Elliott az Elliott Advocacy alapítója, a 501 (c) (3) nonprofit szervezetnek, mely segíti a fogyasztókat a problémáik megoldásában és segíti azokat is, akik egyedül nem boldogulnak. Számos könyvet írt a fogyasztói érdekképviseletről, és hetente ír a King Features Syndicate, USA Today és a Washington Post számára is. Ha nem tudod megoldani a fogyasztói problémádat, lépj kapcsolatba vele közvetlenül az érdekképviseleti honlapján keresztül! A Twitteren, a Facebookon és a LinkedIn-en is követheted őt, illetve jelentkezhetsz a napi hírlevelére is.

Több ország is igényli, hogy a turisták kössenek utasbiztosítást

Ahogy nőtt az idegenforgalom, úgy nőtt a kórházi ellátás és az orvosi költségeket is. Sok országnak finanszíroznia kellett az üdülőknek, akik egészségügyi ellátást igényeltek a látogatás során. Ennek eredményeképpen egyre több ország teszi kötelezővé az utasbiztosítást, amely szükséges ahhoz, hogy a turista átléphesse a határaikat.

Egy nemrégiben készült jelentésben az Allianz Partners, ugyanaz a cég, mely a Allianz Global Assistance USA tulajdosa is, jelezte, hogy a 26 schengeni nemzetből (az Európai Unió országai és független országok, mint Izland, Norvégia és Svájc kombinációja) 15 megkövetel valamilyen formájú biztosítást a látogatóktól, diákoktól és külföldön élőktől.

Emellett Kuba, Ecuador, Katar, Oroszország, Törökország, az Egyesült Arab Emírségek és az Egyesült Államok is megkövetelik ezt. 2018. augusztus 28-án Egyiptom bejelentette a kötelező biztosítás bevezetésére irányuló terveit; és Thaiföld jelenleg vitát folytat az oda látogató turisták kötelező utasbiztosításáról. A jelentés szerint sok országban „az utazóknak be kell mutatniuk az orvosi vagy kórházi ellátásra vonatkozó bizonyítékot, mielőtt belépnének.” Azok a látogatók, akik nem tudnak bizonyítékot szolgáltatni az utasbiztosításra, megkövetelhetik, hogy vásároljanak egyet ott helyben vagy el is utasíthatják az országba való belépést.

A tényezők és követelmények meghatározása országonként változik. Van ahol az összes látogatóra vonatkozik, egészség és / vagy a kórházi ellátásra vonatkozólag, van ahol pedig kevésbé szigorú szabályok vonatkoznak a diákokra és a külföldön élők számára – állapította meg a jelentés.

„Ez a tendencia folytatódni fog, mivel az országok arra törekednek, hogy enyhítsék magukat a turisták által nem fizetett orvosi számlák pénzügyi terheiről, függetlenül attól, hogy az utazók kihasználják-e az ingyenes egészségügyi ellátást, vagy egyszerűen csak gyorsan eltűnnek a számláik kifizetése nélkül” – közölte az Allianz a jelentésben.

Kubában a látogatóknak belépéskor be kell mutatniuk az utazási egészségbiztosítást. Azok, akik nem tudnak biztosítási bizonyítékkal szolgálni a bevándorlási ellenőrzési hivatalnak, kénytelenek a helyi kubai biztosítótól – amely irodával rendelkezik a repülőtéren – biztosítást vásárolni.

2018. szeptember 12-től kezdődően minden Ecuadori turistának érvényes egészségügyi biztosítási kötvényre van szüksége. Egyiptom új szabályzat teszi szükségessé a személyi balesetbiztosítást, a teljes rokkantsági és a halál biztosítását, valamint az orvosi kiadások kezelésének lefedését.

Bizonyos orosz vízumkérőknek pedig vízumkötelezettségükre érvényes utazási – és egészségbiztosításra van szükségük.

Nemcsak az országok szeretnének elszigetelni magukat a turisták orvosi költségeinek felmerülésétől, hanem egyes vállalatok is, mint például a „legtöbb Antartica utazásszervező” – mondta Allianz.

Azon utazók számára, akik egy EGT-országban és Svájcban biztosítottak vagy törvényes társadalombiztosítási rendszerben részesülnek, az EU ingyenes európai egészségbiztosítási kártyát (EHIC) kínál, hogy más tagállamban ingyenesen vagy csökkentett költségben részesülhessenek orvosi ellátásban , ha ez a kezelés szükséges lesz látogatásuk során.

Minden ötödik ember előtt ismeretlenek az egészségbiztosítási korlátozások

Sok amerikai téved az egészségbiztosításukkal kapcsolatban, amikor külföldre utazik.

Az InsureMyTrip 2018-as felmérése azt mutatja, hogy minden ötödik amerikai úgy gondolta, hogy az Egyesült Államok egészségbiztosítása fedezi az utazása során az egészségügyi költségeket (pl. Sürgősségi orvos vagy kórházi ellátások) külföldön, míg a megkérdezett amerikaiak 56 %-a nem tudta biztosan, hogy fedezi vagy sem. Mintegy 22 % értette meg, hogy a belföldi egészségbiztosításuk nem nem nyújt fedezetet külföldön.

2018. augusztus 7. és 10. között az InsureMyTrip felmérésén 498 amerikai résztvevő volt, 35 éves vagy annál idősebb személyek.

A jelentést kísérő sajtóközleményben az InsureMyTrip kijelentette, hogy az amerikaiaknak tisztában kell lenniük azzal, hogy az „eredeti Medicare nem terjed ki az USA-n kívüli utasok sürgősségi orvosi ellátására”, bár vannak olyan „kiegészítő szolgáltatások, mint például a Medicare Advantage és a Medigap”, amelyek korlátozott kiegészítő lefedettséget biztosítanak, mondata a cég.
Emellett nagyon kevés amerikai egészségbiztosító társaság fizet az orvosi evakuálásért az Egyesült Államokba, ami a beteg állapotától és helyétől függően akár 100 000 dollárba kerülhet.

Hol veheted meg a legjobb utasbiztosítást a következő utazásunkhoz?

Ha a legközelebbi nyaralás vagy üzleti út előtt a legjobb utasbiztosítást akarod megtalálni, akkor a hatalmas választék miatt nem fogsz tudni jól dönteni. Igaz, manapság szinte bárhol vásárolhatsz biztosítást, ideértve utasbiztosító társaságokat, utasbiztosításokat összehasonlító oldalakat, utazási irodákat vagy akár légitársaságokat.

Az amerikai utasbiztosítási szövetség 2017-es felmérése szerint az amerikaiak közel 2,8 milliárd dollárt költöttek az utazásaik során a védelemre. Ez 19,1 százalékos növekedés az előző évhez képest. A probléma az, hogy az utasbiztosítási kötvények mindegyike hasonlóképpen néz ki. Mi különbözteti meg őket egymástól? És hogyan találod meg a legjobb utasbiztosítást?

„Az utasbiztosítás kiválasztásakor az egyik legfontosabb tényező annak átgondolása, hogy mi a legfőbb aggodalmad” – mondja Brad Streff, a Travelex Biztosítási Szolgáltatások szóvivője. „Győződj meg róla, hogy a választott biztosítás nem csak egyetlen utazási összetevőre, hanem mindenre terjed, ami fontos az utazás során.”. Néha egy kis kutatást kell csináljunk, hogy megtudjuk, hogy melyik cég áll bizonyos termékek mögött.

Például egy olyan utasbiztosítási összehasonlításra szakosodott cég, mint a G1G.com, erős értéknyilatkozattal rendelkezik, amely „tisztelettel kezdődik és végződik”.
„Az emberek vásárolnak és összehasonlítják a járatok és a szállodák lehetőségeit, hogy a lehető legjobb értékkel bírót választhassák” – mondja Zubair Jeewanjee, a G1G vezérigazgatója. „Nincs okunk arra, hogy másként kezeljük az utasbiztosítások esetét sem.”. Brooke Niemeyer, a Policygenius biztosítási oldalnak a biztosítási szakértője egyetért ezzel: „Fontos, hogy összehasonlítsuk a kínálatot a biztosítás megkötése előtt. Az igényeid eltérőek lesznek a nyaralóhelytől függően, legyen szó akár belföldről, akár külföldről” – mondja.

Légitársaság

Számos légitársaság és más utazási társaságok az utasbiztosítást közvetlenül a foglalási oldalukon értékesítik opcionális kiegészítő szolgáltatásként. Gyakran előfordul, hogy ez a biztosítás az egyik neves (ismert) utasbiztosító terméke. De van, olyan hogy „utazásvédelmet” kínálnak egy másik cégen keresztül (mint például egy hajóstársaság). Mindkét eset fő problémája az, hogy néha hiányzik a hagyományos utasbiztosítások által nyújtott védelem.

A szabályzat által leírt opciók árai drágábbak lehetnek, mint az összehasonlított oldalon. Továbbá nem mindig láthatod a szabályzat részleteit, amikor befejezed a megrendelést, így nem tudod, hogy mit kapsz. Megéri? Lehet, hogy igen, ha csak korlátozott biztosítási igényeid vannak, és ha az utazási cég rendesen működik.

Hitelkártya

A hitelkártya alapvető utasbiztosítást nyújthat, beleértve az utazás megszakítását, az elveszett poggyászokat és az autókölcsönzés biztosítását. De két fontos korlátozás létezik.
Először is a kártyát kell használnod a vásárláshoz; Másodszor: a lefedettség egy része másodlagos (például autókölcsönzési lefedettség), így csak az elsődleges házirend alkalmazása után lép életbe. De néhány utazó számára ez is elég.

Nézzük JB Macatulad-ot, a Fülöp-szigeteken élő kulináris utazási bloggert. Amikor jegyet vásárol, a hitelkártyája biztosítja őt a balesetekre. „Ez azonban nem tartalmazza az orvosi ellátást” – tette hozzá. Szóval a hosszabb utakon, ahol orvosi ellátást szeretne, teljes körű utasbiztosítási kötvényre törekszik.

Megéri? Ha nincs pénz az utasbiztosítási kötvényre és csak minimális biztosítási igényünk van, a hitelkártyád megfelelő lehet. De általában jobb, ha van teljes értékű utasbiztosításod.

Összehasonlító oldalak

A biztosítási összehasonlító oldalak hasznosak azok számára, akik a biztosítás megszerzésének folyamatát zavarosnak találják, és nem tudják, hol kezdjék el a keresést. „A biztosítási összehasonlító oldalak széles körű áttekintést nyújtanak a rendelkezésre álló legjobb ajánlatokról, és lehetővé teszik, hogy átlásd, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb, melyik az ami a legjobb előnyöket nyújtja Neked a legjobb ár-érték arány mellett” – mondja Steve Pritchard, a Cuuver.com – egy biztosítási összehasonlító oldal – az alapítója. „Ez sokkal egyszerűbb folyamatot jelent azok számára, akik nem tudják átlátni az utasbiztosítást.”

Bár igaz, hogy az utasbiztosítási oldalak sok nagyszerű ajánlatot kínálnak és képesek gyorsan összehasonlítani a lehetőségeket, de nem sorolják fel az összes elérhető szabályzatot (szerződésben lévő dolgokat). Valójában egyes utazási biztosítótársaságok fenntartják a saját oldalukra vonatkozó szabályzatokat, így többet kell vásárolniuk, hogy megtalálják őket.
Megéri? Az összehasonlító oldal legyen az első lépés, amikor a legjobb utasbiztosításban gondolkodsz de itt még ne ragadj le itt, ha mindent le szeretnél fedni.

Közvetlen kapcsolat

A legtöbb utasbiztosító társaságnak van olyan weboldala, ahol közvetlenül adnak el a vásárlóknak. Néha mindenre kiterjedő biztosítást találhatsz szuper áron, és összehasonlíthatod a különböző csomagokat, hiszen ugyanaz a biztosító társaság kínálja őket. De az igazi összehasonlítás nem lehetséges. „A felhasználók olyan akadályokkal találkozhatnak szembe, mint a tisztázatlan kifejezések, nehéz felhívni telefonon a biztosítót, és általában kevésbé személyre szabott élményt kapnak” – figyelmeztet Ashley Blake, a Traverse Journeys alapítója.

Még egy dolog: ha közvetlenül vásárolsz és állítasz be egy követelést, a cég megtéríti a követelési igényed. A szakértők, mint a G1G Jeewanjee, azt mondják, ez kevésbé ösztönző nekik, hogy tiszteletben tartsák a követelést vagy időben fizessenek.

Megéri? Igen lehet. Az összehasonlító webhely tanulmányozása után és a hitelkártya lefedettségének ellenőrzését követően az utasbiztosítási társaságon keresztül nagyszerű szerződést találhatsz. De ne feledd, hogy nem lesz ügynököd, aki segítséget tud nyújtani, ha igényt kell benyújtanod.

Utazási ügynök

Fizikai irodák és online utazási irodák is foglalkoznak biztosításokkal. A lehetőségek változnak az utazási szakember által kínált utazáshoz szabott ajánlatoktól, az Expedia és a Priceline által kedvelt repülőjegy-foglalás végén elérhető kiegészítőkig.

Az emberi utazási ügynök személyi utasbiztosítási vásárlóként viselkedhet aki a megfelelő utasbiztosítást ajánlja , majd segít a megvásárlásban is. Az utazási tanácsadó akkor is segítséget nyújthat, ha igényt kell benyújtanod.

Az online utazási irodán keresztül megvásárolt biztosítások azonban jobban hasonlítanak azokra, amelyeket egy légitársaság vagy más utazási cég révén kaphatunk : nem sok választási lehetőségünk van.

Megéri? Talán. Az biztosítási ügynökök segíthetnek Neked az igényeidnek megfelelő szerződés kialakításában, de akár olyan terméket is ajánlhatnak, amely magasabb jutalékot fizet nekik. Az online ügynökségen keresztül nyújtott biztosítások előnyeiről és hátrányairól a vélemények közel azonosak a légitársaságok kategóriájával.

Tanács a legjobb utasbiztosítással kapcsolatban

Nem számít, hol vásárolsz utasbiztosítást a következő útra, komolyan gondold ezt végig mielőtt utaznál.

„De mielőtt utasbiztosítást vásárolnál, járj néhány dolognak utána” – tanácsolja Kimberlee Leonard, a FitSmallBusiness.com – egy magán finanszírozási weboldal – biztosítási elemzője.

Győződj meg róla, hogy valóban tudod, hogy, milyen típusú szolgáltatásra van szükséged, és hogy megfelel-e a szerződésben(szabályzatban) foglaltaknak. Nincs értelme fizetni olyan szolgáltatásért, amire nincs szükséged.

„Duplán ellenőrizd, hogy mit fedez a lakástulajdonosok vagy a bérlők szabályzata” – tette hozzá. Kérdezd meg a légitársaságot arról, hogy biztosítva vannak -e az elveszett táskák, az elszalasztott vagy a törölt járatok. Járj utána, hogy mi van már biztosítva. Csak azokat vásárold meg pluszba, melyek „kitöltik a hézagokat”.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő utasbiztosítást a következő nyaralásunkhoz

Egy jó év lesz ez az utasbiztosítás számára. Nagyon jó. A Squaremouth utazasbiztosításokat összehasonlító oldal felmérése szerint 24% -kal több utazó fogja biztosítani a nemzetközi utazásait 2019-ben, mint tavaly. A Generali utasbiztosító társaság szerint az utazók utazásonként átlagosan 139 dollárt költöttek a biztosításra 2018-ban, hasonlóképpen az előző évhez képest.

A megfelelő kötvény megtalálásához tudnod kell, hogy milyen utasbiztosítások léteznek. A többi – hogy hol a vegyük meg , mit tartalmaz a kötvény – már könnyebb. De bármit is csinálsz, ne hagyd ki a biztosítást! Ebben az évben főként ne.

Milyen fajta utasbiztosítások érhetők el?

Az önálló utasbiztosítás két széles kategóriába sorolhatóak: a leggyakoribb fajta, ami elég korlátozó, csak a „megnevezett veszélyekre”, a másik fajta a kevésbé általános, de kevésbé korlátozó „bármilyen okból történő lemondásra”való. Hitelkártyád, autó- vagy egészségbiztosításod fedezheti az utazás egy részét, bár nem olyan átfogóan, mint az utasbiztosítás.

Milyen utasbiztosítást vegyünk?

A következő lépés a lefedettségnek az igényeinkhez való igazítása. Például, én olyan gyakran vagyok az úton, hogy éves biztosítási kötényem van, amely a családomra és rám is vonatkozik. A biztonság érdekében az egész család számára egy éves MedjetHorizon tagsággal is rendelkezem, amely kiterjed az orvosi evakuálásokra is. Lehet, hogy Neked nem szükséges ilyen nagy fedezet, ha kevesebbet utazol.

Számos utazási társaság, különösen a légitársaságok és az online utazási irodák ajánlanak biztosításokat, amikor valaki utazást foglal. A szakértők szerint vásárlás előtt gondosan olvasd el a szabályzatot; az utazást biztosító társaságon keresztül értékesített néhány kötvénynél csak a „csökkenett” verziót kínálja, jelentős korlátozásokkal. Arra is felkérheted az utazási irodát vagy a biztosítási ügynököt, hogy segítsen neked a megfelelő kötvény kiválasztásában. Ez különösen akkor hasznos, ha nem vagy biztos abban, hogy mit kell fedeznie a biztosításának. Mindezt egy képzett ügynök segít átlátni.

Mindenekelőtt győződj meg hogy a kiválasztott biztosítás tényleg megfelel-e, mielőtt véglegesítenéd. Ha például a “bármilyen okból történő lemondás” kötvény vásárlást fontolgatod, akkor az utazás megvásárlásának napjától számítva 20 nap áll rendelkezésére hogy megvásárold a kötvényt. Ha ez lejárt, már csak egy kevésbé átfogó kötvényt választhatsz ki.

Ebben az évben fontolóra kell venni az utasbiztosítás megkötését, figyelembe véve az összes globális bizonytalanságot és az utazási társaságok egyre korlátozóbb politikáit.

Szükséged van biztosításra a következő utazáshoz? Így tudhatod meg, hogy valóban szükséged van-e biztosításra a következő utazáshoz.

 • Ha jelentős összeget (több mint 5000 dollárt) költesz az utazásra.
 • Ha hajó utazáson vagy csoportos utazáson veszel részt. Ezek a társaságok többnyire elhatárolják maguktól hogy térítést nyújtsanak akkor, ha bizonyos programokról kimaradsz pl. betegség miatt.
 • Ha a Medicare-t használsz, és nemzetközileg utazol. A Medicare általában nem fedezi az országon kívül bekövetkező káreseményeket.

Exkluzív Beszámoló az Utasbiztosítások Növekvő Keresetéről ami több mint 4.70%-os összetett éves növekedést mutat

A globális Travel Insurance Market jelentése a történelmi és a jelenlegi piaci helyzeten alapuló előrejelzési trendeket szemlélteti. Ebben a kutatási jelentésben a piaci szabványokat, a földrajzi régiókat, a piacon lévő kulcsfontosságú gyártókat, az utazási biztosítási alkalmazásokat és a termékeket átfogó elemzéseket vizsgáljuk meg. Az Travel Insurance market jelentése minőségi és mennyiségi információkat nyújt mind grafikonok, kördiagramok, táblázatok és szisztematikus adatok formájában. Ez az utasbiztosítási jelentés tartalmazza az alap inflációt, a dokumentációkat, a megállapodásokat és jellemzőket. Ezenkívül a jelentés bemutatja az utasbiztosítás jelenlegi xx értékét és az utasbiztosítási piac növekedési előrejelzési értékét ami 2017-ben 12 milliárd dollárral évi 4,70% -os növekedést mutat. A jelenlegi Utasbiztosítási Piaci feltételekhez viszonyítva a jelentés különböző lehetőségeket, utasbiztosítási trendeket, növekedési és visszatartó tényezőket, valamint a nagyobb utasbiztosítási piac szereplői előtt álló kihívásokat ismerteti. Ez a jelentés az utasbiztosítás piactervezésének, az üzleti javaslatok esettanulmányainak, valamint az utasbiztosítás piacméretének és részvényeinek különböző aspektusait hangsúlyozta. Továbbá a jelentés feltárja, hogy az új versenytársaknak is bőven van lehetőségük a globális utasbiztosítási piacon hatalmas növekedésére. A jelentésben bemutatott statisztikai adatok az utasbiztosítási piacon végzett elsődleges, másodlagos elemzései és kutatásai alapján, valamint sajtóközleményein alapulnak. Olyan adatokat tartalmaz, melyeket a nemzetközi szakértői csapat dolgozott fel az utasbiztosítással foglalkozó kiemelkedő cégeket vizsgálva hogy a legfrissebb információkat nyújtsa az utasbiztosítási piacról. Továbbá a szegmentálási elemzést világosan megmagyarázza, figyelembe véve az utasbiztosítás piaci körülményeire vonatkozó főbb valószínűségeket.

A globális utasbiztosítási piac rendkívül növekszik olyan területeken, mint Észak-Amerika Utazási Biztosítási Piac (Egyesült Államok, Kanada és Mexikó), Európa utasbiztosítási piac (Németország, Spanyolország, Hollandia, Lengyelország és Olaszország), Ázsia-Csendes-óceáni utasbiztosítási piac (Új Zéland, Oroszország, Japán, Kína, Dél-Korea és India), a Közel-Kelet és Afrika utasbiztosítási piac (Egyiptom, Szaúd-Arábia, Egyesült Arab Emírségek, Nigéria és Dél-Afrika), Dél-Amerika utasbiztosítási piac (Brazília, Kolumbia és Argentína).

Ezzel párhuzamosan megvitatják azokat a növekedéseket és csökkenéseket, amelyek ellenállnak az utazási biztosítási piacnak, valaamint a vezető utazási biztosítási piac kulcsszereplőinek növekedését. Az Utasbiztosítási Kutatás során számos technikát és hatalmas erőforrásokat használnak fel, ami pozitív hatással van az olvasók számára, arra nézve, hogy a közeljövőben fontos döntést hozzanak az utasbiztosításról.

Kiemelkedő utazási biztosítási játékosok: Tokio Marine HCC Egészségbiztosítási Szolgáltató Csoport, Aviva plc, Amerikai Nemzetközi Csoport, Seven Corners Inc., Starr cégek, American Express Company, USI Affinity, MH Ross, AXA, Biztosítási és Biztosítási Szolgáltatások Limited, Groupama , Allianz Globális Segítségnyújtás, München RE, TravelSafe Biztosítás, Sompo Japán Nipponkoa Biztosító Kft., Travelex Csoport, CSA Utazási Védelem, Utazási Biztosított Nemzetközi, Ping Biztosító Zrt., MAPFRE ASSISTANCE és Berkshire Hathaway Speciális Biztosítás.

Ez a jelentés szegmentálja az utasbiztosítási piacot típus, alkalmazás és régió- és országok alapján.

Globális utasbiztosítási Piac szegmentálása típus szerint:

 • Egyirányú utazás
 • Éves többutas utazás
 • Hosszú tartózkodás

Globális utasbiztosítási Piaci szegmentáció, alkalmazás szerint:

 • Idős állampolgárok
 • Oktatási céllal Utazók
 • „Hátizsákos” turisták
 • Üzleti céllal utazók
 • Családi utazók

Röviden, arra a következtetésre jutottunk, hogy a globális utasbiztosítási piaci jelentés, igen alapos adatokat szolgáltat a kulcsszereplők számára, hogy egyértelműen átlássák az utasbiztosítási piacot.

Az utasbiztosítási piacot a gyártási költségek, a bevételek, a részvény utasbiztosítások piaci mérete, a növekedési rátát, a regionális bevételek alapját befolyásoló, és a kiemelkedő játékosokat is megjeleníti a Travel Insurance Market növekedési stratégiáival együtt a jelentésben.

A jelentés elsősorban az utasbiztosítási piac leginkább tiltó és hihetetlen hajtóerejének felismerésére és megtanulására szolgál, a globális piacra gyakorolt hatások előrejelzésével.


Az USA-ba utazás mellett döntöttél? Akkor nincs más dolgod, mint kitölteni az ESTA kérelmet.


Ugrás az ESTA Visa honlap tetejére