Számítógép követelmények az ESTA kérelem benyújtásához

Közzététel dátuma:

Legutóbbi frissítés dátuma:

Szerző: ESTA Visa

Kategória: ESTA Visa blog » Tippek, információk

Milyen számítógép konfigurációra lesz szükségünk az ESTA kérelem benyújtásához, az Amerikai Egyesült Államokba való utazáshoz?

Az online rendszer használatához és az ESTA kérelem benyújtásához szükséges számítógép követelményeknek bármely mai modern számítógép megfelel.

ESTA Visa logo - utazás, számítógép, ESTA vízum, ESTA engedély

ESTA vízum – USA-ba belépésre feljogosító engedély

A minimális számítógép konfiguráció, ami hozzáférést biztosít az online rendszerhez és lehetővé teszi az Egyesült Államokba való utazásra felhatalmazást biztosító engedélyhez (ESTA vízum) való hozzájutást nagyon egyszerű, bármely modern számítógép megfelel a követelményeknek. Abban az esetben, ha a számítógéped régebbi, vagy ha nagyon régóta nem frissítetted a rajta lévő szoftvereket, győződj meg róla, hogy a számítógéped a lentebb említett szoftverek legfrissebb verzióival rendelkezik-e. Az ESTA kérelem benyújtásához legalább a következőkre lesz szükséged:

  • Internet böngésző, mely támogatja a 128-bites titkosítást.
  • Minden modern böngésző támogatja a 128-bites vagy annál nagyobb titkosítást.
  • Minden ismert böngésző támogatott.

Például, Internet Explorer, Chrome, Chromium, Firefox, Opera, és Safari. Ha ezek közül valamelyiket használod, csak arról győződj meg, hogy a legfrissebb verzió van telepítve, és hogy alkalmas sütik fogadására, valamint a JavaScript engedélyezett benne.

Általában minden böngésző elfogadja a sütiket és a JavaScript is engedélyezett. Azonban elképzelhető, hogy publikus számítógépeken, például a könyvtárakban, internetkávézókban és hívóközpontokban lévőeken ezen konfigurációk módosítva vannak.

Az ESTA kérelem benyújtása az alábbi oldalon lehetséges: https://estavisa.hu/esta-vizumkerelem/.ESTA vízum igénylése


Ugrás az ESTA Visa honlap tetejére