Menü bezárása

Február elhozza a legforróbb eseményeket Miamiba

Nézd meg a Miami International Boat Show-t!

Senki sem gondolná, de Miami-ban február is remek alkalom a szórakozásra: 3 világszínvonalú, kihagyhatatlan eseményt rendeznek itt minden évben.

Miami fesztivál

Miami fesztivál

Februári események Miami-ban

Mi Miami legjobban őrzött titka? Meglátogatni februárban! A legtöbb ember úgy gondolja, hogy Miami a meleg, homokos tengerpartjaival egy nyári célpont. Bár az igaz, hogy februárban az Atlanti vizek még viszonylag hidegek lehetnek a fürdéshez, de Miami-nak van másik oldala is: világszínvonalú eseményeknek ad otthont. Miután megkaptad az ESTA vízumod, hogy az Amerikai Egyesült Államokba utazhass, készen állhatsz arra, hogy mindent élvezz a februári Miami-ban.

Február egy kiemelkedő hónap Miami esemény naptárában 3 világszínvonalú eseménnyel: a világhírű Miami International Boat Show-val, a Coconut Grove Arts Festival-lal és a South Beach Wine and Food Festival-lal. Mindegyik esemény más érdeklődési körnek szól de mindhárom kihagyhatatlan.

USA ESTA engedély beszerzése

A Miami International Boat Show – Miami a világ egyik legnagyobb hajó kiállítás otthona. A látogatók több ezer gyártmánnyal ismerkedhetnek meg, kezdve a motorcsónakoktól egészen a yachtokig, vitorlás hajókig, motorokig és tengeri kellékekig a világ rengeteg gyártójától. Az esemény olyan nagy, hogy 3 helyszínen zajlik: A Miami Beach Convention Center-ben, a Sea Isle Marina & Yachting Center-ben és a belvárosi Bayside-on. Ha a hajózás rajongója vagy, ezt a show-t nem szabad kihagynod. Ebben az évben február 12-16. közt lesz megtartva. A felnőtt jegyek ára 20 dollár, a 15 év alatti gyerekek számára ingyenes.

Nézd meg a Miami International Boat Show-t!

Nézd meg a Miami International Boat Show-t!

A Coconut Grove Arts Festival – Coconut Grove Miami egyik legegyedibb és legvonzóbb környéke. A Biscayne kikötővel és gyönyörű vegetációval körülvett „Grove” – ahogyan a helyiek hívják – mindig is Miami bohém tömegeinek otthona volt. A Coconut Grove Arts Festival-t több mint 50 éve minden évben megrendezik és a nemzet első számú szabadtéri képzőművészeti fesztiválja. Az eseményt szabadtéren tartják a belvárosi Coconut Grove-on. A 380 résztvevő képzőművésszel és kézművessel ez az esemény a legigényesebb művészet rajongókat is elégedetté teszi. Séta közben élvezd az élő atmoszférát, zenét és a csodálatos művészetet, garantáltan nem fogsz csalódni. A Coconut Grove Arts Festival-t február 14-16. közt tartják. A felnőtt jegyek 15 dollárba kerülnek, a 12 év alatti gyerekek ingyen bemehetnek.

Látogass el a Coconut Grove Arts Festival-ra!

Látogass el a Coconut Grove Arts Festival-ra!

ESTA igénylése

A South Beach Wine & Food Festival – most ünnepli 13. évfordulóját, a fesztivál egy kulináris kincs, mely a világ legnevezetesebb bor és szeszes ital termelőit, szakácsait és kulináris személyiségeit prezentálja. A show a Food Network-ön és a Cooking Channel-en vetítik és több száz helyi, nemzeti és nemzetközi szakácsot és személyiséget vonultat fel, beleértve olyan TV sztárokat, mint Andrew Zimern a Bizarre Foods-ból. Világszintű kaliberű szakácsok, mint Juan Mari Arzac, Spanyolország egyik legnívósabb éttermének, az Arzac-nak főszakácsa szintén ott lesz az eseményen. Ha egy ínyenc vagy, ezt a fesztivált az utolsó harapásig élvezni fogod. Viszont készülj fel, hogy egy pár extra kilóval fogsz távozni. A jegyárak nagyon változóak.

Vegyél részt a South Beasch Wine & Food Festival-on!

Vegyél részt a South Beasch Wine & Food Festival-on!

Légy egy ínyenc, a művészetek kedvelője vagy a hajózás rajongója, az egyik februári eseményt biztosan élvezni fogod. Miami februári időjárása nagy valószínűséggel igencsak élvezhető lesz, hisz a páratartalom alacsonyabb és sok napsütés miatti 25-30 °C a norma. Kezdd el tervezni az utad az utazáshoz szükséges ESTA kérelmed kitöltésével, hogy nehogy lemaradj ezekről a bámulatos eseményekről. Bármi után is kutatsz, azt nagy valószínűséggel megtalálod a Mágikus Városban!

Ugrás az ESTA Visa honlap tetejére