Menü bezárása

A Top 5 bevásárlóközpont az USA-ban

Vásárolj egy Outlet centerben ESTA igénylésével!

USA-ba való utazásunk során mindenképp érdemes alapos bevásárlást tartanunk, hiszen versenyképes árakkal és hihetetlenül alacsony adókkal várnak bennünket.

A Top 5 Outlet bevásárlóközpont az Amerikai Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokba való utazás sok örömet okoz: a vibráló városok, világszínvonalú múzeumok meglátogatása, finom ételek fogyasztása és érdekes helyiekkel való találkozás, de valljuk be, hogy a vásárlás áll a legtöbb látogató listájának első helyén.
A lehetőség adott, hogy kihasználjuk a hihetetlenül versenyképes árakat és a sok országnál alacsonyabb adókat. Azok a látogatók akik az Amerikai Egyesült Államokba jönnek és komoly bevásárlásokat terveznek, érdemes megfontolniuk egy outlet bevásárlóközpont meglátogatását.

Az outlet bevásárlóközpontok nagy bevásárló komplexumok, ahol a nagy márkáknak gyártói üzletei vannak, illetve kedvezményes üzletek, ahol a termékeiket akár 20-90 %-os leárazással adják el a normál bevásárlóközpontokhoz képest.

Az outlet bevásárlóközpontok hasonlóak a normál üzletekhez, de a termékeiket nagy kedvezményekkel kínálják. Ezek a bevásárlóközpontok általában a főbb városokon kívül helyezkednek el, tehát autóval érdemes megközelítenünk őket.

Lejjebb felsoroljuk a top 5 outlet bevásárlóközpontot az USA-ban. Kezdd el tervezni a fantasztikus bevásárlásodat, szerezd meg az ESTA vízumod és készülj fel vásárlásra kifulladásig!

Utazási engedély beszerzése

Sawgrass Mills bevásárlóközpont

Sawgrass Mills bevásárlóközpont

1. Sawgrass Mills Mall

Sawgrass Mills Sunrise, Florida

Ez a gigantikus bevásárlóközpont kevesebb, mint 1 órányira van Miamitól és a legnagyobb bevásárlóközpont az Egyesült Államokban. Sawgrassnak több, mint 350 üzlete van az európai luxustól egészen a hazai dekorig. Néhány híres márka is megtalálható itt, például a Burberry, Saks Fith Avenue, Polo Ralph Lauren, the Gap, Gucci, Tori Burch, Bed, Bath & Beyond. Egy igazi paradicsom ez a hely a bevásárlók számára. Finom ételeket készítő éttermek is találhatók itt, például a P.F. Chang’s és a Grand Lux Café.

Woodbury Common Outlet bevásárlóközpont

Woodbury Common Outlet bevásárlóközpont

2. Woodbury Common Outlet Mall

Central Valley, New York

Ez a bevásárlóközpont, mely egy órányira északra található New Yorktól – 220 üzlettel rendelkezik és az ultra luxus márkáktól kezdve egészen az elektronikáig minden megtalálható itt. Olyan márkáknak vannak itt boltjai, mint Armani Exchange, Bioni, CH Carolina Herrera, Prada és Tommy Hilfiger.

Orlando International Premium Outlet bevásárlóközpont

Orlando International Premium Outlet bevásárlóközpont

3. Orlando International Premium Outlet Mall

Orlando, Florida

Az Orlandoban elhelyezkedő Nemzetközi Prémium bevásárlóközpontban több, mint 180 különböző üzletből választhatunk. Olyan márkák megtalálhatók itt, mint a BCBG Max Azria, a Coach, a Lacoste, a Michael Kors és a Tourneau. Mindenki talál számára megfelelő terméket ebben a hatalmas beváráslóközpontban. Kombináld ezt a látogatást a Disney World-el és a Universal Studios –al egy egy napos bevásárlás keretein belül, és nem leszel csalódott.

ESTA engedély igénylése online

Camarillo Premium Outlets bevásárlóközpont

Camarillo Premium Outlets bevásárlóközpont

4. Camarillo Premium Outlets

Camarillo, Kalifornia

45 percre van Los Angelestől északra. Több, mint 160 üzlete van. A Banana Republictól kezdve a Barneys New Yorkon és a Neiman Marcuson át egészen a Nike márkáig minden megtalálható itt. A los angelesi fő látványosságoktól nagyon könnyen megközelíthető, tehát kombinálhatod az utazásod Hollywood –al, Santa Barbara –val és egyéb látnivalókkal úgy, hogy közben jó vásárlási élményeket szerzel a Camarilloban.

Las Vegas Premium Outlets bevásárlóközpont

Las Vegas Premium Outlets bevásárlóközpont

5. Las Vegas Premium Outlets

Las Vegas, Nevada

Ha éppen a szerencsejáték fővárosában jársz és szeretnél egy kicsit bevásárolni, akkor a Las Vegas Prémium bevásárlóközpontban a helyed. Két helyen is megtalálható a városban és 150 –nél is több üzlet található, például a Calvin Klein, a Cole Haan, a Ferragamo és a Tag Heuer.

Az Amerikai Egyesült Államokban egy bevásárlás alkalmával nagyon szórakoztató és kellemes élményekkel gazdagodunk. A kínálat nagyon nagy, az árak pedig rendkívül kedvezőek. Még erősebb dollár esetén sem annyira drága az outlet üzletközpontokban vásárlás, mint más bevásárlóközpontokban az Egyesült Államokban, vagy más országokban. Tervezz előre és látogass meg egy outlet bevásárlóközpontot az Amerikai Egyesült Államokban a következő napok egyikén: Presidents’ Day (Elnökök Napja) februárban, Memorial Day (Emlékezés Napja) májusban, vagy éppen a Independence Day (Függetlenség Napja) július 4 –én, mivelhogy ezeken a napokon az amúgy is alacsony áraknál még olcsóbban vásárolhatsz. Kezdd el tervezni életed bevásárlási utazását és szerezd be az amerikai ESTA vízumod minél hamarabb, hogy élvezhesd a nagy megtakarításokat!

Ugrás az ESTA Visa honlap tetejére