Menü bezárása

A 8 legnépszerűbb golfpálya Floridában

TPC Sawgrass golfpálya

A legnépszerűbb golfpályák Floridában

Golfpálya Floridában

Golfpálya Floridában

Florida több, mint 1800 golfpályának ad otthont és a minőségük nem hagy kívánnivalót maguk után. A szolgáltatás is egyedülállónak tekinthető.

A 6 golf régió, ahol a legtöbb golfpálya található: Jacksonville, Florida, Tampa, Naples, Orlando, Palm Beach, Fort Lauderdale és Miami.

Nagyon sok profi golfozó a saját otthonává tette Floridát, és te is lehetsz olyan szerencsés, hogy a pályán találkozz valamelyikükkel.

A klubok negyede magánjellegű, de akad néhány nyilvános, nagyon jól karbantartott klub is, melyek közül néhány egészen fantasztikus. Ezek közül sok híres tervező által lett megalkotva.

A legjobb alkalom, amikor Floridába utazhatsz, az európai tél idején van; ennek megfelelően a golfpályák nagyon látogatottak az év ezen szakaszában. Ezért teljes mértékben fel kell készülnöd: vagy lefoglalsz egy teljes csomagot otthonról, amely a reggeli büfétől kezdve a napi teákon át mindent tartalmaz előre letervezve, vagy megkéred a barátaidat,rokonaidat, hogy adjanak tanácsokat, olvasd át az utazási útikönyveket és szerezz bérelt autót, hogy a saját szakálladra utazhass a golfozók paradicsomán keresztül.

Hogy beléphess az Amerikai Egyesült Államokba, szükséged lesz egy ESTA vízumra, ennek beszerzéséhez pedig ki kell töltened az ESTA igénylési űrlapot. A szabadon látogatható pályákra a belépő 30-80$ közötti áron érhető el, de az előkelő privát golfpályákra ennél sokkal több is lehet. Íme, a legjobb floridai golfpálya közül néhány, melyeket mindenképp érdemes meglátogatni minden ambiciózus golfozónak.

The Golf Club at Magnolia Landing

A Magnolia Landingen elhelyezkedő Golf Club a legnépszerűbb klubok és a legjobb golf klub Floridában. A Magniola Landing golfpályáját egy világhírű golfpálya építész, Gordon Lewis tervezte meg 2007-ben. A pálya North. Ft Myers térségében helyezkedik el és közel fekszik a környező térségekhez: Ft. Myers, Cape Coral, Lehigh Acres, Punta Gorda and Port Charlotte. A golfpálya 18 golflyukkal rendelkezik és a kezdőpontok 7265-től 4362 yardig terjednek. Ez sokoldalú a golfpálya bármely szinten játszó játékosnak kihívást jelent.

Utazási engedély beszerzése

Arnold Palmer’s Bay Hill Club & Lodge

A Bay Hill Club & Lodge egy privát golfpálya és üdülőhely Ball Hill-ben, Orlando közelében. A lélegzetelállító pálya a Butler Chain of Lakes partján 270 hold hosszan nyúlik el. A PGA Turné keretein belül évente megrendezésre kerülő Arnold Palmer Invitational-t ezen a történelmi 27 lyukú golfpályán játsszák 1979 óta.

PGA National Resort and Spa Golf Courses

Ez a lenyűgöző üdülőhely Palm Beach Gardens-ben helyezkedik el, és könnyen megközelíthető több fő repülőtérről is. PGA National Resort & Spa 5 legendás pályát kínál számunkra – biztosítva ezzel, hogy az egyik legemlékezetesebb golf vakációnkat tölthessük el itt. Az üdülőhely nem csak az öt bajnokságban is szereplő golfpályáival dicsekedhet, hanem szintén a híres buja, hengerelt és makulátlanul ápolt gyepéről is. A PGA National szintúgy otthont ad az egyik legnépszerűbb profi golf eseménynek, a Honda Classic-nak. Az üdülőhely nagyon sok PGA Felnőtt Bajnokságnak a házigazdája, ilyen például az 1983 Ryder Cup és az 1987 PGA Championship.

The Golf Club at North Hampton

A north hamptoni Golf Club is Floridában, a Fernandina Beach-en található.
Ez a golfpálya Arnold Palmer golf legenda és Ed Seay híres építész elgondolása alapján készült. A North Hamptonban található Golf Club tavasszal táplált tavakkal van körülvéve, melyek coquina kövekkel, vad fűfélékkel és dűnékkel vannak szegélyezve, skót stílusúvá varázsolva ezzel a pályát. A pálya rengeteg speciális dizájn elemmel rendelkezik, mint például hidakkal és mesterségek dűnékkel. Ez a magashegyi golfpálya a régió természeti szépségének és legjobb golf pályájának tökéletes kombinációját alkotja. A finom homok és caquina héj bunkerek elősegítik ezt a pályát, hogy Floridában a north hamptoni golfpálya legyen az egyik legizgalmasabb és legegyedibb sportlétesítmény.

ESTA űrlap kitöltése

TPC Sawgrass

Ez a történelmi golfpálya a TPC (Tournament Players Club) Network szülőhelye és a PGA Turné központjának háttere. A Ponta Vedra Beach-et körülvevő gyönyörű környék a világ egyik leghíresebb golfpályái közé emeli. A golf szerelmesei nemcsak egy, hanem két PGA Turné bajnokságban szereplő pályát találnak itt; mindkettőt a világhírű építész, Pete Dye tervezte. THE PLAYERS Stadium és a Dye’s Valley Course jól kiegyensúlyozott játékélményt nyújt számodra.

TPC Sawgrass golfpálya

TPC Sawgrass golfpálya

River Strand Golf Country Club

Ez a gyönyörű golfpálya Bradentonban található. A Manatee River árapály területei beékelődnek számos lyuk köré, és az átjárók pálmafákkal valamint tölgyfákkal vannak körülvéve. A 27 lyukú Championship Golf Course-tól eltekintve még 8 salakos teniszpálya és egy úszómedence áll rendelkezésedre. Ez a lenyűgöző üdülőhely 24 órás fitnesz központot kínál és még rengeteg egyéb dolgot!

Port Charlotte Golf Club

Öt éven át zsinórban a Charlotte megyében a legjobb golfpályának megválasztott 18 lyukú pálya, melyet mindenképp érdemes meglátogatnod.

Golflabda

Golflabda

Ha szeretnél játszani az összes fantasztikus golfpályán, akkor kezdd el megtervezni a nyaralásod most, és töltsd ki mielőbb az ESTA kérelmet, amelyen néhány életrajzi adatot kell megadnod, valamint a Vízummentességi Programban való jogosultságoddal kapcsolatos kérdésre válaszolnod. Az ESTA kérelem az interneten tölthető ki és küldhető el.

Ugrás az ESTA Visa honlap tetejére