Menü bezárása

5 város, amelyet érdemes meglátogatnod az USA-ban

Las Vegas éjszaka

5 város, melyet érdemes meglátogatnod, ha az Amerikai Egyesült Államokban jársz

Nehéz csak 5 várost kiválasztani egy ilyen kulturálisan gazdag és rengeteg látnivalóval rendelkező megragadó országból. De megpróbálunk ajánlani számodra 5 várost, amelyek meglátogatását nem hagyhatod ki, ha a közeljövőben az USA-ba utazol, vagy pedig ha már gondosan tervezed az utadat.

New York

Brooklyn híd New York

Brooklyn híd New York – Látogass el Brooklynba ESTA kérelem segítségével, és nézd meg esti fényben a várost!

Nem a meglepetések városa. A «Big Apple» annyira népszerű, hogy akár egy regény is lehetne, amit Capital of the Terrestrial Empire-nek hívhatnának. Bármit is keresel, ha azt nem találod meg New Yorkban, akkor arra elég nehezen rálelni az egész bolygón. Ez az árnyalatok városa rengeteg belvárossal, belső kis világgal és alvilággal, amely miatt egysszerre a mennyben és a pokolban is érezheted magad, kedves és emellett durva környezettel, versenyképes, barátságos, édes és keserű, mondd meg te!

New York, háttérben a Big Apple

New York, háttérben a Big Apple

Los Angeles

Beverly Hills – Los Angeles

Beverly Hills – Los Angeles – Látogasd meg Los Angelest az ESTA segítségével!

A szórakozás városa, amelyet sokszor a film ipar Mekkájának is tartanak. Ez az Amerikai Egyesült Államok második legnagyobb városa, amely sokszínű népességéről, a kellemes időjárásáról, a gyönyörű tájairól, a vidámparkjairól, a világszínvonalú múzeumairól, valamint természetesen Hollywoodról is híres, amely elegendő ahhoz, hogy bármely látogató érdeklődősét felkeltse.

Hollywood – Los Angeles

Hollywood – Los Angeles

Miami

Miami látképe

Miami látképe

A gazdag latin amerikaiaknak titkos pénzének célpontjaként ismert város, a városnak erős kötelékei vannak Latin-Amerikával és átjáróként működik az USA-ba. Gazdag gasztronómia, móka, strandok és gyönyörű pálmafákkal szegélyezett sugárutak teszik népszerű célponttá a hispán utazók között.

Miami

Miami

Chicago

Chicago – esti városkép

Chicago – esti városkép – Látogass el Chicago-ba ESTA kérelemmel!

A szeles városként is ismert Chicago rendelkezik a második legnagyobb repülőtérrel a világon az utasok számát tekintve. A város “teteje” a világon az egyik legmagasabbnak számít a néhány legnagyobbak közé tartozó felhőkarcolójával. Mindazonáltal Chicago egy zöld város, amely tele van parkokkal, emberléptékű területekkel és kellemes légkörrel. Igéző város, melyet mindenképpen érdemes meglátogatni.

Chicago

Chicago

Las Vegas

Las Vegas szlogenje «Ami itt történik az itt is marad» egy 2003-ban indult reklámkampány eredménye. Ez az erkölcstelenség és bűn, a szerencsejáték és neon városa. Egy város, amely szertelen, nagyzoló és túlzásba vitt imázzsal rendelkezik. Itt különösen semmi sem hívja fel magára figyelmedet, mert az egész városra felfigyelsz. Élő műsorok, utcai előadások, látványos hotelek és a heves éjszakai élet a védjegyei Las Vegasnak.

Las Vegas éjszaka

Las Vegas éjszaka

Megtetszett valamelyik város és te is szeretnél az Egyesült Államokba utazni? Amennyiben igen, akkor ehhez először szükséged lesz egy ESTA utazási engedélyre, melyet itt igényelhetsz!

Ugrás az ESTA Visa honlap tetejére