Menü bezárása

2015.06.02.

10 ingyenes látnivaló Washington D.C.-ben

10 gyönyörű, ráadásul ingyenes látnivaló Washingtonban

Washington D.C. az Amerikai Egyesült Államok egyik legnépszerűbb városa, és ez nem véletlen: amellett, hogy az USA fővárosa, sok ingyenes látnivalót is tartogat mindenki számára.

Washington, Capitolium - USA vízum

USA Capitolium Washingtonban

A nemzet központja, Washington D.C. egy gyönyörű város, sok történelmi látnivalóval. Washington Maryland és Virginia állam közt található, az Egyesült Államok keleti partjánál. Az Amerikai Egyesült Államok fővárosaként, Washington tele van érdekes múzeumokkal, galériákkal és nemzeti műemlékekkel. A legjobb, hogy ezen látnivalók közül sok ingyenes! Az egyetlen dolog, amire szükséged van, az az ESTA engedélyed, és máris indulhatsz megnézni Washington 10 legjobb ingyenes látnivalóját:

1) A National Mall

National Mall, USA

Sétál egyet a gyönyörű National Mall-on!

Ez a terület a Washington Emlékmű és az Amerikai Capitolium közt remek városi panorámát kínál. Nagyszerű kinti terület sétára és a Washington által kínált gyönyörű látvány megcsodálására.

ESTA igénylése

2) A Smithsonian Museums

Smithsonian múzeum, USA

Látogass el az egyik Smithsonian múzeumba!

A Smithsonian múzeumok egész Washington-szerte megtalálhatóak , melyekbe ingyenes a belépés. Ezek a világszínvonalú múzeumok a művészettől a történelmen át a légi közlekedésig minden tartalmaznak. Az egyik legérdekesebb a Smithsonian National Air and Space Museum, amelyben a világ legnagyobb repülő és űrrepülő kollekciója látható.

3) Látogasd meg az Amerikai Egyesült Államok Capitoliumát

USA Capitolium

Látogasd meg az USA Capitolium-át!

Az Amerikai Capitolium épülete ad otthont a Kongresszusnak és az egyik leglenyűgözőbb épület a városban. A Capitolium kupolája az egész városon át látható és az ország legemblematikusabb épülete. Az ingyenes jegyeket érkezési sorrendben osztják, úgyhogy menj oda korán!

4) Ingyenes sétatúra

Menj el egy ingyenes sétatúrára és élvezd a város legnagyobb nevezetességeit, miközben érdekes belső információkat szerezhetsz az amerikai elnökökről.

Beszerzem az ESTA-t

5) Látogasd meg az Arlington National Cemetery-t

Arlington National Cemetery, USA

Látogasd meg Arlington National Cemetery-t, a legnagyobb katonai temetőt!

A nemzet legnagyobb katonai temetője több, mint 300,000 katona végső nyugvóhelyéül, valamint az Ismeretlen Katona Sírjául szolgál. Ezen kívül az Arlington National Cemetery Taft és John F. Kennedy előző elnökök végső nyugvóhelye is.

6) Ingyenes előadás a Kennedy Center-ben

Kennedy Center, ingyenes előadás - USA

Hallgass meg egy ingyenes előadást a Kennedy Center-ben!

A Kennedy Center Washington D.C. legnagyobb előadóterme, ami ingyenes előadást nyújt minden este 6-tól. Látogasd meg és élvezd Washington Symphony Orchestra és más híres előadók előadását.

7) A National Gallery of Art megtekintése

National Gallery of Art, kiállítások - USA

Nézd meg a National Gallery of Art kiállításait!

A National Gallery of Art az egyik legnagyobb művészeti múzeum az Egyesült Államokban. Több világhírű művész, mint El Greco, Jan Vermeer, Leonardo da Vinci, Vincent Van Gogh, Matisse and Pablo Picasso munkáit mutatja be. Minden kultúra rajongónak kihagyhatatlan program.

Kérelmezem az ESTA-t

8) Nézd meg a Supreme Court-ot

Supreme Court, USA

Nézz meg egy tárgyalást a Supreme Court-on!

Az USA Supreme Court-ja októbertől áprilisig ülésezik és a közönség számára hétfőnként, keddenként és szerdánként van nyitva. A jegyek ingyenesek, és érkezési sorrend alapján kaphatóak, ezért érj oda hamar. Ha Washington megtekintését tervezed, minél hamarabb szerezd meg az ESTA engedélyed, hogy megtekinthesd ezt a lenyűgöző folyamatot, mielőtt a bírók nyári szünetre mennek.

9) Tekintsd meg a Library of Congress-t

Library of Congress, USA

Nézd meg a Library of Congress gyűjteményét!

A Library of Congress az USA de facto hivatalos könyvtára. Magát az épületet önmagában megéri megnézni, a csodálatosan díszes és gazdag belsejével együtt. A Library of Congress-ben olyan értékes dolgok találhatóak, mint pl. egy nyers piszkozata az Egyesült Államok Függetlenségi Nyilatkozatának vagy a Gutenberg Biblia egyik példánya a világon összesen létező 3-ból.

10) Sétálj Georgetown-ban

Georgetown, USA

Sétálj Georgetown-ban!

Georgetown Washington D.C. egyik történelmi szomszédja, és az egyik legvonzóbb sétakörnyék. Sok történelmi épületével, éttermével, kávézójával és szórakoztató helyszíneivel Georgetown mindenkit lenyűgöz. A Georgetown University szintén itt található.

Washington D.C. bámulatos ingyenes kulturális programokat kínál. Használd ki ezeket a kulturális kincseket, melyekhez ingyen hozzájuthatsz és tervezd meg nyaralásod az Amerikai Egyesült Államok fővárosába – nem fogsz csalódni. Siess, és igényelj ESTA vízumot minél hamarabb, hogy élvezhesd ezt a pazar lehetőséget, aminek keretein belül megtekintheted az amerikai Supreme Court ülését mielőtt nyári szünetre mennek.

Nézd meg ESTA kérelem igénylésével a Fehér Házat Washingtonban!

Fehér Ház – Washington

Ugrás az ESTA Visa honlap tetejére